min älskade!

Ni ser kanske att jag har blivit rätt dålig på att skriva nu här på bloggen, jag har inte likaaa mkt tid som förut. Har börjat jobba nu på allvar och det känns faktiskt jäkligt bra, trivs faktiskt(speciellt med personal), det är bara det där med att hitta vägen, men jag har underbara kollegor som hjälper mig, och dessutom stör jag dem och frågar om jag ska svänga höger vänster eller bara gå rakt fram. Så det funkar och idag har det gått bra, dagen har bara gått lite för långsamt.

Sen tänkte jag bara säga att min älskade, underbara, finaste , alltså Joakim Isaksson, mannen/killen i mitt liv hade gjort det för SÖTT!!! hemma då jag kom.
Började egentligen med att vi skrev lite då han var själv och gick på stan, sen skrev jag och frågade om han hade hittat något, då fick jag till svar att han inte visste vad han letade efter så det var typ svårt. Då skrev jag att han hade ju en flickvän som gärna skulle vilja ha något mysigt, bara en sån liten grej lixom, att jag skrev det.
-
Jag kom hem, det stod en jätte fin blomma, i en jätte fin kruka.
Runt om det så var det massa levande ljus, i en halvmåne.
Framför blomman och i cirkeln av levande ljus stod ett kort med namnet PUSS på, där stod det massa fint och älskvärt i kortet.
Framför kortet låg då ett grått cement hjärta där det är ristat in JAG ÄLSKAR DIG

OM NI BARA VISSTE HUR LYCKLIG JAG VART DÅ!!!! JAG ÄLSKAR DENNA POJK. OTROLIGT ROMATISK AV SIG.
LER SÅ FORT JAG SER BLOMMAN, KORTET OCH HJÄRTAT PÅ BORDET.
DET HÄR VAD DET BÄSTA SOM KUNDE HÄNDA MIG I MITT LIV! ♥


_____________________________________________

Ikväll har vi varit och käkat hos Jessica och Sven, jätte god mat.
ungarna är gullig 
och jag bara trivs med allt.

Nu är vi hemma & jag tänker krypa ner mig i soffan med min joppe, och sen vet jag inte om jag ska ta ett bad eller en dusch innan jag sover.. grymt jobbigt. Sen ska jag kliva upp tidigt i morgon för att åka på jobb.

cya...

Måste bara hälsa till mina fina där hemma, ni vet vilka ni är. Saknar er, men inte åsele.
Jag är döödålig på att höra av mig, inte hunnit fylla på min mobil heller som jag sa att jag skulle. Men det går så om man inte har någon jobbtelefon och måste ha tag i någon. ;/

Puss på er alla!


I MISS YOU!


Miss you - Nomy












































Evelina

Ledig idag, som vanligt väntar jag på Joakim!
Känner mig lite besviken på östersund, det bara regnar och regnar, när ska solen komma fram? Såna här gånger längtar jag som bara den till Thailand, 2 veckor därborta var en fis i rymden och det gick så snabbt, längtar efter folket jag var dit med, och allt det roliga vi hade. Men nu blir det att arbeta ett år åtminstone, kanske inte ens det.
Ska försöka ställa in mig på plugga men jag måste läsa historia(100p) som vi inte hade då vi gick Jakt&Fiske, det känns lite lagomt drygt med.
Känns jobbigt att se Joakim bli så ledsen när jag pratar om att jag verkligen vill plugga och bli det där, kommer ju faktiskt bli en bit i från varandra, och han gnäller och påstår att när jag jobbar en kväll dör han nästan av att inte få se mig, röra mig, bara allmänt få ha mig i närheten, och jag vet ju faktiskt att det är jävligt jobbigt att inte få vara med varandra, bara en dag som denna, då jag är ledig och han jobbar känns det som att han har lämnat mig för gott.(haha). Men men, skolan/universitetet Finns endast i Solna, Umeå & Växsjö, så det är frågan om vad jag ska göra.
Jag har så mkt planer framöver i mitt liv. Vill plugga och få det klart och gjort, så när allt annat i mitt liv händer då har jag gjort klart skolan och gjort bort min önskan....

Aja... 
Igår så jag Sverige - Switzerland - Riktigt bra match måste jag få säga. Sverige spela bra. 
Men en sak som störde mig var grannen, hon måste vara djupt deprimerad eller något. Jag låg på kortsidan soffan, så jag såg henne precis i fönstret, och jag kollade klockan, tro det eller ej. Men hon gick ut och rökte var 10e minut.  Stackarn tänkte jag, hon måste ha nött en stig ute på sin ballkong som hon sprang ut och in, och dörren måste väl snart bytas ut.

Nej, nog med det ...

Trodde jag skulle få träffa alla mina fina i åsele på mitt jobb och dricka ute i yxsjö med dom, men nej serru. Joakim berättade igår att det är då det är bröllop för hans kusin så det sket sig ju lix. Och jag vill inte precis säga till tanterna/damerna/tjejerna i åsele att byta helg. ;/
doh.
Blir nog roligt ändå, men såg framemot det dära, och jag hade palnera sånt bra tag nu att få åka dit.
------------------------------------------------


Tänkte vänta på min karl nu sen vill jag att han följer mig ut och handlar mitt torkställ som jag ska ha. Vet inte om jag beträttade de, men Joakim kom hem med en tvättmaskin igår, det har vi pratat om länge så det känns jätte bra, kanske ska starta en maskin nu ikväll för att se hur den funkar, den är precis som min mamma och pappas, och den är bra.
Det är jätte jobbigt med tvätt tider häri källaren, har hunnit tvätta en gång på 3, snart 4 helger, det suger ju ordentligt, så det känns kanon..
------------------------------------------------


Ha det bra allihopa!
cya!


Aline, Andreas och Mitt Hårband!
Älska och saknar!

Hejsan

Har precis klivit upp var pigg men känner mig lite tung i huvudet i dag, om det är det tråkiga vädret som gör det eller om det är mitt hjärta som smittat mig, och är det så att han smittat mig så är det värt det.

Helgen har varit underbar, mamma och pappa har varit här och hälsat på, även joakims föräldrar, medans brudarna var ute på stan i lördags var killarna ute i lugnvik i Jessica och Svens hus, när vi kom dit så satt vi och pratade och åt rökt kötte och bara mös, sen åkte jag, joakim mamma och pappa hem till lägenheten för att ställa i ordning alla blommer jag och mamma hade köpt, medans så somnade Joakim och Pappa på soffan. Sen blev det utgång, vi åkte ut på stan för att äta på simons och viktors, jätte gott men väldigt dyrt där.
Sen efter maten åkte vi till Husvagnen på camping som pappa och mamma bodde i och satt där och tog några öl, sen begav jag och Joakim oss ut till Lugnvik till andra gänget.

Det har hänt väldigt mkt roligt iaf, orkar inte skriva allt, men jag älskar min familj & joakims.

I söndags då åkte mamma och pappa hem på förmiddagen, och jag och joakim åkte ut till Mo där alla i Joakims familj var och krattade, så vi drack kaffe och fika, sen blev det regn och jag och joakim drog vidare in mot stan och gick in på Elgiganten för att hitta en tvättmaskin, så idag (måndag) ska joakim gå in och köpa den.
Sen köpte vi två filmer vi ville se och såg dom, Joakim var dålig igår så jag lagade käk medans han låg i soffan och myste under täcket.


Idag ska jag ha min sista inskolningsdag på jobbet,(15.30-22.00) och jag hoppas att jag lär mig något ikväll, vafan, hur ska jag hitta över allt? Ja jag hoppas på det bästa, i morgon ska jag följa en dam på HC, och det hoppas jag att jag klarar med. :)
sen börjar det på allvar och då ska jag klara mig själv. Jobbar Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag och Söndag Till veckan så det blir några dagar iaf.


_____________________________________

Vill bara skriva ner att jag är så kär så jag har inte tid att höra av mig till mina vänner, sorry.
Jag älskar Joakim


Nu ska jag fika och sen ska jag grädda våfflor. Puss





Lördag

Eftermiddag då, Pappa och Joakim ligger så nära dom kan i soffan och vilar, (tuff dag för killarna)
Dagen började med att Jag och Joakim klev upp och fikade, mamma och pappa kom vid halv tio i morse och då satt vi och pratabara, sen kom alla andra. Jessica Sven alla dom tre fina barnen & Torbjörn och Berith.
Då satt vi kvar en stund, drack kaffe och prata, fullt i lägenheten och jätte varmt. Sen begav jag och mamma oss ut mot växthuset och letade oss blommor, sen körde vi på stan och shoppa, och träffade Jessica och Berith där, vi lämnade alla karlar ute i lugnvik med Sven och barnen medans vi gick på stan och shoppade, av någon anledning fäller lixom inte karlar för det.
Jag lyckades handla väldigt mkt och dyrt, mkt nya underkläder, olika roliga färger, jätte kul. Ett par nya jätte snygga jeans som var dyra dessutom, ågra tröjor och så. Sen fikade vi på torget alla vi tjejer, och sen begav vi oss mot lugnvik för att se vad alla gubbar gjorde, och nu har jag mamma pappa och joakim kommit oss hem, och mamma och jag har fixat blommorna i lägenheten och massa annat, så nu tar vi oss ett vin glas, medans Joakim och Pappa taktik vilar efter en tuff dag med (whiskey och öl, antar jag) ???

Älskar Joakim!

E

Vad heter ni? Joakim & Evelina
Hur träffades ni? Face
Hur länge har ni varit tillsammans? Lite mer än ett halv år.
Är ni förlovade?  Ja!
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn?
Har båda körkort? Ja, Isåfall, vem kör bäst? Bäst = Förståndigast? Bäst – Joakim, Förståndigast - Evelina
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? Joakim
Vem är äldst? Evelina
Vilka stjärntecken är ni? Jungfrun & Skytten
Vem fyller först på året? Evelina
Vem är längst? Joakim
Vem sjunger bäst? Hah, svår fråga.
Håller ni i handen på stan? Det gör vi
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi visste vilka vi var.
Vad har ni gemensamt? Vår humor, intressen & massa annat
Blev du kär i första ögonkastet? Vet inte rikitgt, ja har aldrig känt något liknande.

Har ni någon speciell låt? Meet me Half way och många många fler som påminner mig om oss.
Har ni stora framtidsplaner? Ja
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, skulle man väl kunna säga
Har ni varit utomlands tillammans?Ja
Vilket är ert bästa minne? Thailand
Vem lagar bäst mat? Båda har kompetens för matlagning vill jag säga, bara man vill och ger det ett försök.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Äter, sätter oss vid tv.n och sen sover.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja, ja?
Blir du lätt svartsjuk? Ja & Nej, beror på. Men svartsjuk absolut.
Brukar ni bråka? Inge stort bråk så, men disskutioner i sinne.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han.
Brukar nån av er prata i sömnen? Åh, Joakim är jätte duktig på att prata i sömnen, och vi båda kan även snarka till lite sådär .

Q

Lovar du att vara ärlig?
Ja, jag tror det.
Du heter?
Evelina
Smeknamn?
Evvan & Evve
Låt som när du är ledsen sörjer till?
hilmen är oskyldigt blå & Fields of gold
Beroende av?
joakim, om jag nu skulle vara ärlig.
Vem behöver du mest just nu?
Joakim, Familj &  Vänner
Vad tror folk om dig?
Jag hoppas på något bra.
Stämmer det?
Hoppas det!
Vad får du oftast komplimanger för?
jag vet inte, snäll och omtänksam kanske?
Hur imponerar man på dig?
Humor
Brukar du skratta för dig själv?
Har börjat på senaste tiden med det ja, haha.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Linneans blomsterhandel på brunflovägen bakom stora kyrkan har haft.
Var bor du?
I Östersund
Trivs du där?
Ja
Äger du några converse?
Nej
Sprit, cider, vin eller öl:
Öl och vin, men gott med cider ibland med.

Brukar du bli för full?
Ja, det har hänt ett par gånger.
Vad har du för mobil operatör?
Halebop
Är du allergisk mot något?
Nej
Har du haft sex idag?
Nej
Hur svarar du i mobilen?

Evelina eller Hallå
Vem ringde du senast?
Joakim
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
Att jag inte behövde köra ut till hans(joakims) jobb, för att han skulle köra hit istället och hämta det han skulle ha.  
Antal timmar sömn inatt?
7 h
Sov du ensam?
Nej
Brukar du komma i tid?
Jag är duktig på att hålla tider.
När mår du bra?
När jag umgås med folk som får mig skratta
När blev du fotad senast?
I söndags då vi var till Therese i Ytterånoch kolla på massa grisar
Hur känner du dig nu?
pigg, precis fått träffa Joakim
Vanligaste färg på dina kläder?
Svart, vit & grå kanske?
Vad tycker du om fötter?

Inte något speciellt.

Vad saknar du?
Mina kompisar i Åsele och min familj!
Hade du en bra kväll igår?
Ja!! Alltid när jokim är hemma är det bra!
Favorit dryck på morgonen?
Juice, Te eller kaffe om det finns!
Rakar du benen?
Ja det gör jag, inskaffar mig snart en epilator.
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Ibland 9 och ibland senare, när ögonen ger upp.
Är du blyg?
Nja, blyg och blyg, folk som jag inte känner  är jag mer blyg mot.
Sysslar du med någon idrott?

Nej, men skulle ha varit bra att börja.
Vill du hellre ha mail än brev?
Jepp.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Beror på.
Har du spytt offentligt?
Ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?
Vet inte, men det finns säkert mycket.
Är du nöjd med ditt liv?
Verkligen, trivs med allt.
Är du bortskämd?
Nej, det vill jag inte säga att jag är.
Vad gör du i morgon?
Samma som idag kanske.
Vad är det värsta du vet?
Att bli sårad, och känna sig otillräcklig.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Det beror på vad man har att göra, vet inte exakt, nu blir det nog rätt mkt.
Vad behöver du just nu?
mkt
En speciell dag du minns?
Min första skjutna älg & studenten
Du samlar på?
Massa onödiga papper i pärmen
Gröna eller röda äppeln?
Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Joakim / Terese
Gillar du golf?

Mini golf är superkul.
Vilken tid gick du upp idag?
kl: 09.00
Har du sovit i din egna säng inatt?
Ja, min och Joakims
Har du strumpor på dig nu?
Ja,värt att veta!
Vad ska du göra ikväll?
ja, mys med Joakim och kanske en promenad?
Är det okej att gråta?
Absolut!
När grät du senast?
I sömn inatt tro jag, haha.
Bär du glasögon eller linser?
Bara glasögon, borde dock ha på mig dom mer än vad jag har.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon?

Beror på, hur gårdagen varit?
Har du piercing?
Öronen
Har du tatuering?
Ja, två stjärnor på baksidan vaderna. Jimmy & Evelina
Vill du gifta dig?

Ja , en dag kanske.
Vill du ha barn?
Ja!
Solar du ofta?

Nja, det händer. Men mest innan man drar på utlanne
Är du bra på att laga mat?

Jag kan, men inget får gå fel, då tappar jag stinget.
Är du flygrädd?
Nej.
Hur vig är du?
Nja, inte alls skulle jag gissa på.
Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten & saft
Vilken är din favoritglass?

Pigelin
Tror du på ett liv efter döden?
Det tror jag på
Tycker du om sushi?
Har aldrig vågat smaka.
Vad äter du helst när du ser på film?
Popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans?
Ja, hemma i åsele.
Har du tandläkarskräck?
Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Skulle säga både och.
Vilken ögonfärg har du?
Blå/gröna
Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Ja
Biter du på naglarna?
Ja.
Röker du?
Nej
Hur ofta tränar/motionerar du?
Sällan, men blir någon promenad då och då.
Senaste låt du hörde?
Fields of gold!
Vad gör du på helgerna?
Jobbar ibland & tar det lugnt. Ibland blir det fest!

P

1. Hur gammal är du om fem år?
25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
idag blir det nog Joakim
3. Hur lång är du?
167cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Länge sen jag såg en film, så minns inte.
5. Vem ringde du senast?
Joakim
6. Vem ringde dig senast?
Joakim
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Linneans Blomhandel på brunflovägen bakom stora kyrkan har haft. Av : Jessica Isaksson
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Smidigare att ringa och prata, men har man gratis sms kan jag faktiskt skriva mkt med.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inte gifta, men fortfarande tillsammans
10. När såg du senast din mamma?
Länge Länge sen nu, 2 veckor kanske?
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå/Gröna
12. När vaknade du i dag?
09.00 Joakim ringde och väckte mig, han glömt maten
13. Vilken är din favoritjulsång?
Det strålar en stjärna, kanske?
14. Vilken är din favoritplats?
Skogen är jag gärna i.
15. Vilken plats föredrar du minst?
Arbetsförmedlingen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Östersund förhoppningsvis
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget tro jag, clowner under sängen kanske.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Igår kväll åt Joakim,jag råkade suga in massa eltejp med damsugarn som inte var meningen. Joakim blev brydd, och fattar inte hur jag bär mig åt.
19. Hur stor är din säng?
160cm, vill ha större, joakim är bra på ta plats
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Vi har två bärbara datorer
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Nästan alltid utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen?
4
23. Hur många landskap har du bott i?
2
24. Vilka städer har du bott i?
Umeå & nu i Ö-sund
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Föredrar barfota.
26. Är du social?
Kanske lite blyg för ”nya” människor, men ack nej, pratar rätt mkt.
27. Vilken är din favoritglass?
pigelin
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Paj va något slag
29. Tycker du om kinamat?
Det är det bästa!
30. Tycker du om kaffe?
24/7
31. Vad dricker du till frukost?
Te och juice
32. Sover du på någon särskild sida?
Just nu, min högra sida.Men annars har vi bestämda platser, borga,ö-sund,åsele mm

33. Kan du spela poker?
inte så intresseard av sånt, men det kan jag nog.
34. Tycker du om att mysa/kela?
Har blivit mkt mkt duktigare på det nu.
35. Är du en beroendemänniska?
Nej det är jag nog inte, ja just nu kanske utav Joppe
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Känns som att jag borde veta? Sebbe är nog nära min födelesedag kanske?
37. Vill du ha barn?
Det är klart!
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, rätt försiktig typ.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Hemmet & nödvändigt. Resten kan sparas till en resa till Thailand igen, eller Canada.
42. Äger du dyrbara smycken?
Nja, är inte för smycken, som dom flesta vet.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

2½ men och 7even heaven.
44. Kan du rulla med tungan?
Ja!
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Sussi
46. Sover du med gosedjur?
nej
47. Vad har du för ringsignal?
dj_toxic_-secrety melodi
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Vi hade, och jag sparade massa som jag ville ha. Men det är spårlöst!
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min mobiltelefon Sony Eriksson w995
50. Flirtar du mycket?
Nej, har Joakim
51. Kan du byta olja på bilen?
Byta och Byta, ”fylla på”kanske, men inte byta filtret och allt. Eller det kan jag säkert visst förresten! ;p
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Många men med glömda namn
54. Läser du dagstidningen?
Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej
56. Dansar du i bilen?
Sjunger gör jag!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
recept
59. När var du i kyrkan senast?
Länge  sen, Noomi och Andreas bröllop? I arvidsjaur
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Eva-Lotta Sandström, Susanne
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Några dagar

Day after Day

Idag har jag gjort en del känns det ändå som.
Körde in till stan och parkerade bilen, gick ner och skulle gå till Arbetsförmedlingen, men det var ju såklart stängt, (tro jag) Så jag fick ju lite tid till att gå på stan, och jag fyndade mig 4 grejor, två pagg och 2 saker jag ska ha i mitt besvärliga hår som går mig på neverna. I samma veva som jag skulle gå ner mot arbetsförmedlingen så fick jag världens kram mitt på stan och fick ju sen se att det var ju Erik som var och promenerade innan han skulle börja jobba, då följdes vi åt en stund och han skulle köpa en t-shirt, så vi gick det. Världens döskalle affär, alla som känner mig vet ju att det gillar jag.. Men tröjorna fanns inte i Eriks storlek så det blev inge fynd för honom, sen gick jag till arbetsförmedlingen med samma tur som vanligt så fick jag sitta och vänta LÄNGE, till och med LÄNGST, och jag var ju faktiskt typ FÖRST där, typsikt min tur. Men nu är det gjort bort, och jag är nu med i Abf här i Ö-sund.
Sen skyndade jag mig upp till bilen igen så att parkeringstiden inte skulle hinna gå ut, och det blev just precis. Då åkte jag till Lugnvik till Jessica och barnen, fick mig Te och satt och prata..

Har lagat mat åt Joakim och även diskat, nu ska vi sätta upp mina lack hyllor och tavlor, men borrarna han tagit utav sin chef var kassa, så han åkte nu iväg och skulle köpa några nya.

Sen blir det nog bara mys ikväll, lugnt och skönt.

________________________________________

Det är långhelg som kommer och Mamma och Pappa ska komma hit och hälsa på, även Torbjörn och Berith med. Så det blir mysigt med lite besök. Jag längtar så hemskt mycket efter mamma och pappa, så det blir väl till att inhandla blommor och sånt här kul med mamma.

Fredag då ska jag inskola mig på mitt nya jobb, och jag ser framemot det!


Måndag åter igen

.....skulle vilja säga, ännu en arbetsvecka men inte riktigt än. ;P

Sov otroligt dåligt inatt, kunde inte somna alls då vi la oss ner, tog upp min se & hör tidning som jag bara älskar och skulle läsa den för 10e gången, men det gick inte heller, joakim var så gullig och frågade om han skulle ge mig någon jakt tidning, men jag tyckte det var så onödigt att ligga och ha lyset tänt när han skulle upp och jobba dagen efter så jag släckte lampan och skulle försöka sova, men jag bara vred och vände mig, klev upp och drack, fick något ryck som jag får ibland, måste kliva upp och dricka något, ibland inbillar jag mig att jag har diabetes när jag nu och då kliver upp för att dricka flera liter känns det som. Men till sist så somnade jag , och vaknade i morse när Joakim klev upp, han var så trött min lilla gubbe, han var så trött så han glömde pussa mig som han brukar göra innan han åker på jobbet, eller så gjorde han det med flit? ;P

Gjorde en varmmacka som börjar bli rätt populärt här hemma med te, jätte mysigt och gott. Speciellt då man hör regnet slå ner på fönstret och det är halv mörkt.

Tänkte försöka lägga in några bilder sen inflyttning också.

Här lämnar jag åsele!

Sven hjälper mig med sängen, medans Joakim och Sebbe hämtar mer grejor

Jessica Vilmer och Sebbe, beach 2010?

Vilmer och Alvin kollar joakims låda

Therese och Jessica

Kvällen med öl & vin och bra sällskap efter hårt arbete!

lovee

Joakim fick hjälp och besök

Tog med mig Kata (Therese hund) på en lång promenad till Lugnvik

Små grisar, hemma hos Therese i ytterån!

och jagvar rädd, lika så Joakim.

Älskar dig!


Fredag-Lördag

Igår (Fredag) Så hämtade jag Therese hund Kata inne i stan, tog henne på en promenad ända ut till lugnvik där Jessica och Sven bor, dom skulle vara hundvakt för att Therese jobbade igårkväll, medans jag gick så ringde jag Fredrik och störde han som var mitt uppe i "packningen", han och sina bröder + pappa skulle åka ut till stugan ute i holmträsk, men jag lyckades få prata bort lite av tiden iaf.  ;D
Sen hämtade Joakim mig ute i Lugnvik kl:16 då han slutade jobba, sen åkte vi och handla och sen följdes vi hem och hjälptes göra mat, det blev kyckling för min del, och för han blev det torsk, enligt Joakim själv så blev torsken som han stekte jätte god, och i den stekpannan med torskfilerna la han i massa annat gott, rödlök, tomater, räkor mm.
Efter det så fick Joakim besök av en kompis som heter My, som skulle hämta upp någon på busstationen, så hon stannade ett tag på kaffe, och så gjorde Joakim Paj med Vaniljsås, som vi fikade.

Klockan flög iväg ganska fort och sen var klockan sena natten och jag sa till Joakim som låg och halv sov i soffan att jag skulle gå och lägga mig, trodde han skulle komma, men inte förns mitt i natten ca 02.00 då Fredrik ringde och väckte mig och berättade att dom åkte in till Åsele igen för det bara rök in i huset ute i holmträsk så dom avr tvungen att åka in till Åsele, och Fredrik hade fått i sig ett par kalla öl också, så han var lite dragen och dryg i telefonen, han tyckte att; kunde jag ringa och störa honom när han egentligen inte hade tid så kunde han ringa mig mitt i natten, det var samma sak tyckte han.. ;P Inte förns då.....märkte jag att Joakim inte låg i sängen, så jag gick ut och ryckte i han och sa att han skulle lägga sig i sängen iställe och det gjorde han..

Imorse vaknade vi ca 10.00 och då fikade vi och sen åkte vi ut för att leta gardinstängrer, vilket inte bara blev det, vi hittade rätt mkt som vi visste vi behövde, så det har gått lite pengar idag med, jag har faktiskt införskaffat mig ett våffeljärn, så imorgon eller någon annan dag ska man kanske göra våfflor till lunch.
Sen tog vi "pause" och åkte ut till Jessica och Sven som satt ute i solen med barnen, där fick vi kaffe och lite socialt sällskap. ;> Sen åkte vi vidare mot ÖoB & BonusMöbler, Mio och jysk.!

Nu har vi kommit hem och ätit middag, som jag då trodde var lunch tills jag tittade på klockan..

Nu ska vi sätta upp en lampa i hallen.. ;>


Vi håller också uppkik efter en ny bil, Joakim funderar på att sälja dom han har och så köper vi en bättre bil!

live life.

Älskar Joakim! ♥

Fredag

Fått i mig en krämtallrik och en rostad macka med ost och gurka på. Mums.

Sov inte speciellt  bra i natt, rörligheten och drömmar, sabbar min sömn totalt.
Igår pratade jag med Therese Isak och hon skulle jobba idag så hon undrade om jag kunde gå med Kata (hennes hund) till Lugnvik till Jessica som ska vara hundvakt, och ja det blir nog så, blir nog en lång promenad härifrån mig och Joakim till Torget och sen Lugnvik, men det kommer bli skönt, solen lyser och det blåser inget vad jag kan se, så det blir nog bra.

Igårkväll körde jag och Joakim till Hoting för att hämta hans firma bil, vi var hemma vid 22.oo tro jag, och kunde inte somna förns långt efter, men nu har vi det gjort ah.
Ikväll ska vi dricka lite vin och käka räkor, framför någon mysig film, hade vi tänkt, hinner säkert bli annat planerat.

______________________________________

Känns skönt att det är helg, för min del. Då har jag mååånga dagar att umgås med Joakim! Puss!
______________________________________


Kom just och tänka på att jag är världens sämsta på att höra av mig till mina vänner, jag är ledsen. ;/
Igår ringde jag till Mackan(Markus) kom på att han ringt mig för ett tag sen, och jag kunde inte prata med han då så jag lovade att ringa upp, vilket jag inte gjorde, när jag ringde han igår så frågade jag han om jag lovat att jag skulle ringa han och då sa han ; Ja men jo Evelina det var för ungefär 1½ månad sen, och jag blev så ledsen på mig själv. Det märks ju att man har för mkt i huvudet att tänka på, + att man gått och blivit tok kär.
Samma med alla mina fina i Åsele, blir alldeles för lite prat och jag saknar dom, men det är ju samma där¨, tiden räcker inte till.
Jag har iaf inte glömt er, Viggen, Mackan, Andreas, Fredrik, Malin, Sofie med mera.. Ni vet vilka ni är. kan inte skylla på någon annan än mig själv, jag är dålig och jag ska försöka skärpa mig..

Sen så tar ju Faktiskt Viggen (Alexander) Vigebo, en vän för livet, studenten, om ungefär 4 veckor, och jag hade önskat jag sett det, ser väl om jag kan. Men hade varit kul, vet ju att dom här veckorna som varit har varit rätt tuff, och det har varit mkt festande, men det är ju så det ska vara.:). 200 dagars, 150 dagars, 100 dagars, 50 dagars och sen smäller det..

Vill ta studenten igen jag också, var riktigt bra och roligt, men även sorligt att man vet att nu skiljs man, och jag kan säga att det blir lite "prat med klasskompisarna" fast man säger att man ska träffas och dra ihop en fest och så, finns ingen tid då alla gör så olika saker.... ;/ Men det är väl en del av livet misstänker jag.!

_____________________________________

Hare ggöttt .. .

Torsdag 6/5-1o







































Nu får det vara nog med bilder, tar typ en timme för att ladda upp en bild med den här dongeln ;P Ska kanske göra någon nytta, har blivit något fel på mig, sover som en stock tills Joakim väcker mig och säger Hej då! Sen kan jag inte sova, så i regel så kliver jag alltid upp vid halv åtta och fikar...;>
Fast jag inte har något att göra, funderar på kanske gå en promenad idag, för att få tiden att gå så Joakim kommer hem snart. ;P
Ikväll blir det nog Kyckling och ris för min del, funderar på att göra Torsk till Joakim, vi får se..

Pöss



Tisdag

Imorse sov jag som en stock, vaknade knappt av klockan som ringde för Joakim, vaknade när joakim fikat klart och skulle pussa mig hejdåå..
Jag har världens bästa pojkvän, är så glad och lycklig att jag får vara med honom. Världens snällaste och mysigaste, det är jobbigt att behöva säga hejdå, bara för en dag,  kliver upp tidigt för att få något gjort så att dagarna springer iväg så han kommer hem någon gång..

Ikväll till middag blir det klimpsoppa, eller som dom flesta säger Köttsoppa, har alltid sagt klimsoppa, så då säger jag det ..

_______________________________

Nu ska jag göra mig i ordning för att lite senare åka ut till lugnvik och träffa jessica och signe, vi ska kolla soffa idag..
I hope we find !

Kramar

Måndag - Ösund

Känner mig faktiskt som hemma, redan nu. Vi kom till Östersund i Lördags, fick mkt hjälp med att flytta in grejorna i lägenheten. Jessica, Sven, Therese, Sebbe. Efter det så var Sven snäll att bygga ihop vår säng medans Joakim och Sebbe hämtade mera grejor i ett förråd Joakim hade fått lånat.
Nu har vi väl iaf fått bort lite lådor och fått lite där det ska vara, men fortfarande har vi ingen soffa som vi ska fixa imorgon bitti, så det blir inte att hänga upp nå mkt grejor förns dom har kommit sig på plats.
Igår var vi även och handlade på Maxi, 1600 kr blev det, mkt man behöver när man flyttar såhära känns det som.
Lördagskväll blev vi bjuden på middag hos Jessica och Sven + barnen, och där blev det lite vin och nå groggar, så vi skulle ta bussen hem, vilket blev lite tokigt för det blev så sent, så vi fick ta taxin, men det gick lika bra det. Kände mig faktiskt lite spak på söndagen, men ändå vaknade jag kl: 6 första gången..

Igår kväll (Söndagskväll) lovade jag min käraste att kliva upp och äta frukost med honom, och det gjorde jag. Vi kokade kaffe och ägg, åt smörgås och jag fil med flingor.. mys..
Han är lite nervös för det är hans första dag på jobbet i östersund, så det tog lite emot att åka i morse.. ;p

Själv så ska jag träffa en tjej som heter Linda på Onsdag och käka lunch med henne, ang: jobb. Känns lite pirrigt för min del med, men det kommer gå strålande.. ;p

___________________________________________

Känner mig super tråkig, har inte lagt ut mkt bilder från Thailand, nästan precis inte ett ENDA kort, förlåt.. men  det är så mkt annat man ska göra och hinna med...

Saknar mina fina, love

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0