Hej

Jag  vet, jag är urusel på att skriva på bloggen men jag har sällan tid. Först och främst  tillbringar jag min mesta tid på jobbet, där jag tycker att jag princip har bott hela den här månaden, och dom andra månaderna med för den delen, och sen så är jag mkt med Joakim, iaf så mkt som det går och då det finns tid. Och när jag är med honom har jag ingen lust att sitta och uggla framför datorn, man har bättre saker för sig.
Nu ska jag äntligen vara ledig onsdag torsdag fredag lördag söndag, och dom dagarna tillbringar jag uppe i Borgafjäll tillsammans med Joakim och lite annat folk, får se om Jessica och Fredrik hänger med.

Egentligen borde jag tillbringa min tid till att packa och fixa det sista inför i morgon, men jag är så otroligt dålig på det och tycker det är tråkigt, så jag tror jag drar ut på det lite mer, fast jag gör joakim vansinnig. Han tror jag kommer packa allt i morgon och inte vara framme fören mitt i natten. ;P Han har en poäng i det, kanske kommer bli så, jag är ju en impulsiv människa.
Men jag ska försöka packa det mesta, ställa fram min bräda och mina skor som jag ska ha med mig.

Men först ska jag bli hämtad av Jimmy och åka ner på Movägen till Mamma och Pappa, och där ska jag hämta min bag jag ska ta med mig och så, stoppa in en tröja i tvätten som jag behöööver.

_________________________________________

Ska sluta skriva nu, och börja stressa lillebror och fråga om han ska hämta mig.

"jag förstår inte på mig själv ibland, varför ska jag göra det så komplicerat? Jag kunde börja ha packa för länge sen, men jag ska jämt vänta tills sista minuten och få halft hjärtinfarkt, och stressa ihjäl mig, inte underligt man kan sova och vakna ordentligt"

Joakim jag saknar dig. ♥

EJ

s a k n a r - j o a k i m i s a k s s o n -

du är bäst å jag saknar deg.

ssssssssssssssssss

smäll drygt att behöva fara på jobbet om ett tag. Känner seriöst ingen lust, och ska jag vara ärlig har jag ingen lust med något alls just nu.
Känns som att allt faller och rasar över mig. Men det är bara att ta tjuren i hornen och kämpa.. ;>
what to do, lixom?
Det måste ju vara något som håller en i liv, eller hur...

nej nu ska jag lägga mig framför tv:n.

______________________________________

puss

Till min kärlek!

Först tyckte jag om dig...sen tyckte jag ännu mer om dig...

sötnosarna - i östersund

charmtrollen....
N
Anders och Johanna, på skoter äventyr med mig och Joppe.

Joakim?  ;P

Anders skoter

Anders och Joppe serverade jag ocg johanna varma mackor.
Vi hade det bra, drack även en kall öl ; )



__________________________________________________________

ursäkta, men kan det snart vara nyår, så jag får vara med Joakim och bara må bra för en gång skull.

!!!

instämmer. inte fel att tycka som man tycker!!



____________________________________________________________

väntar på Terese nu. vi ska åka till Malin ikväll ! ; ) Mys

Evelina

Jag vill inte ens prata om min helg för den sprack rejält!

Saknar dig Joakim.  ♥

många roliga stunder, men aldrig som nu

många roliga/mysiga stunder, men aldrigt som NU


viggen.

festen som inte blir glömd



Andreas (nordin) med Aline



Johanna och Evelina

Jag och min glada Jessica

haha jag bjuder på det här

Ossi Evelina och Aline

Sussi och Aline

Viggen och Evelina


vi bju ibland



uppkäftiga viggen ;)

Fredrik och Jag spelar monopol

Fredrik och Jessica

Sussi och Jessica



Tisdag 8/12

Måste först bara säga att Joakim fyller 20 idag, och det bästa utav allt var att jag fick vakna med han i morse, det värsta utav allt var att han åkte vid o5.oo till borgafjäll.
Helgen har varit den bästa i hela mitt liv tror jag.

I fredags jobbade jag till 17.3o, fick gå tidigare så jag åkte hem och packade massa saker för att åka till borga med mitt hjärta, men det blev rätt sent, så vi stannade i dorotea tills lördagmorgon, På kvällen kom även min Sandra förbi och vi drack lite vin och lite öl, sen följde jag och Joakim henne hem.
Lördag då skulle vi ha vakna tidigt för att åka till borga, men blev lite senare än tänkt så vid 11.oo åkte vi kanske, svårt att minnas ;P När vi kom fram så tankade vi skotern och klädde på oss för att åka ut och grilla med Johanna och Anders, hur mysigt som helst. Har sakna Johanna länge sen jag såg och umgicks med henne. Så vi hade det riktigt trevligt hela dagen. På kvällen bestämde vi oss för att ta 1 öl, ni vet ju hur det brukar låta, haha.. Det blev inte en öl. Vi sa att vi skulle gå på idet och kolla och ta en öl med, men där slutade det med att pojkarna blev tokberusade, och påvägen hem tog det lite extra tid.. Träffade även lite åselebor där, Linnea, Martin, Morgon, Linda, Malin och Tomas mm. Hur kul som helst, inte visste man att man skulle se dom där.
När jag och Joakim vaknade på söndagmorgon typ 12.oo eller nåt sånt så, åkte vi ut med skotern och skulle leta efter en fin gran, men det var lättare sagt än gjort, för det var sån snö på träden där så det var svårt att se, men vi hittade en. Sen drack vi kaffe då vi kom tillbaka hos Anders och Johanna, och bara tog det lugnt.
Efter det så planerade vi att åka mot dorotea för att tanken var att vi skulle åka till Ö-sund på kvällen och hälsa på joakims systrar (jessica och Therese) och också julhandla. Vi tog upp två bilar från borga till dorotea för joakims mamma behövde en bil för att ta sig från dorro till borga. Så vi var rätt slö och trött och sov natten mot måndagen i dorotea iställe, vi köpte fika och glögg för att hans mamma skulle komma förbi. La oss tidigt på söndag och klev upp vid 08.oo för att åka till Ö-sund, synd joakim är så trött på morgonen bara och ligger kvar så länge, myspojkendär.
framme i Ö.sund fick jag träffa hans syster Jessica och Sven och deras tre barn. Joakim är så jävlig med mig så barnen tok kittlade mig medans joakim höll fast mig, inte schysst, eller hur?
Sen åkte vi in på stan jag och joakim och där handlade an som bara den massa julklappar, jag har ju gjort bort mina typ så jag kände mig bara för att hjälpa joakim.. Det gick snabbt, och sen åkte vi och träffade Therese hans andra syster, och där fikade vi och bara tog det lugnt. Nör vi kom tillbaka till Jessica och Sven så blev det lugnt bara, med lite bokläsning för barnen, sen gick vi och la oss ett tag för att orka köra hem, blev bjudna på mat innnan vi åkte med.
Dryg väg hem och jag blev less som fan, men det gick bra. Sen åkte vi in i Dorotea och hämtade alla grejor och sen vidare mot Åsele, då hann vi träffa Mamma en sväng med och sen åkte vi till Jessica och käkde varma mackor som vi tagit med oss. Fick även träffa lillgumman min med som jag saknat så, Aline.

Sen blev det duschen och sen sängen för att joakim skulle åka nu i morse kl 5.oo. Kändes piss.. Hade tydligen prata i sömn i natt och fråga hur joakim mådde och fråga vart smilla var (deras hund i borga), jaja.haha. Jag är då inte ensammen om att prata i sömn då. ;D
Kan inte sova nu, och har varit vaken sen joakim for, blev tårar i ögonen när han åkte och det var det jobbigaste men ändå det bästa känslan jag haft. never had this feeling befor. ; )

kanske ska sova ett tag till nu och sen stiga upp och åka och lämna bilen, som förövrigt tar livet utav mig.

____________________________________________

kommer kanske lite bilder senare.

L joakim. ♥♥ pusspuss

längtan efter dig.

Idag så har jag varit i Lycksele med Sussi, hennes lillebror (robban) och Maria hans tjej.
Ställde faktiskt klockan på o8.oo i morse, för att ta mig upp i tid och göra mig klar och föra över pengar, men min plan sprack, det är ett helvete när man stänger av telefonen i sömn och fortsätter sova. Vaknade av att sussi ringde mig o9.45 och frågade vad jag gjorde och om jag skulle komma strax, jo tyckte ju jag, tills jag såg vad klockan var, jag rusade upp fixade i ordning mig och åkte till sussi och drack kaffe med dom innan vi åkte.

Har handlat typ alla mina julklappar nu.
Igår köpte jag och jimmy en julklapp för 3ooo kr till mamma och pappa, en sak dom lär ha användning för.
Idag handlade jag åt ; jimmy och Joakim, var typ tveksam över vad jag skulle köpa till Joakim, men det löste sig till slut med lite stöd från Terese, mamma, pappa och framför allt sussi. vad gjorde jag utan sussi? så jag hoppas det passar sig och blir bra, det är fint det där tycker jag. (bara jag kan se till och inte säga bort mig så går det nog bra). Jimmy han önskade sig lite grejor så det var inte så svårt.
Egentligen är det bara. Farfar Edvin Viktor och Nora kvar, kanske dom mest roligaste klapparna att köpa, men mest komplicerade, vad ska man köpa åt barn? som typ redan har allt i "leksaks" väg som går? Dom är ju trots allt 5-7 år.
Farfar har jag bestämt vad jag ska köpa åt, det är inte hela världen vad egentligen, som han säger varje år, han vill aldrig ha något, men jag tycker vad bli en jul utan klappar? inget.
ändå tanken som räknas..

___________________________________________________________

Har dessutom de coolaste tema på min telefon, som jag fick utav sussis bror, robban.

nu ska jag typ gra nått att äta, trots att jag inte är hungrig, jessica ska börja med något pulver n och jag funderar starkt på att göra desamma... får se om jag ska beställa hem det eller släppa det ett tag..
Hennes syster hade tydligen gått ner 5 kilo på två veckor, visst var det så jessica? Det skulle kanske behövas?

____________________________________________________________


evelina och sussi.. ♥

___________________________________

saknar joakim... ♥♥

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0