Torsdag

I Natt kom mamma och pappa hem, vi väntade in dom, kl oo.3o var dom hemma . Känns skönt att ha dom hemme igen och på plats.
Vi pratade länge hemma på movägen, och sen åkte jag och jimmy hem. Imorse klev man upp tidigt för att se matchen sverige spelade, som inte allt lyckades fullt ut, men ja.
Efter jag sett matchen hämtade jimmy mig, vi åkte på movägen och käkade lunch med mamma och pappa, sen åkte vi till Joakim (kusin) och prata, och sen åkte vi vidare till Moster och Hans för att dricka kaffe och fika. Efter allt byrant, så gick jag, mamma och pappa in på konsum och handlade, jimmy fick ta min bil och varm köra den ner på movägen, sen bytte jag baklampa och putsa upp den lite. ;>
Sen har vi myst bara hea dagen på movägen, skrattat.
Mamma och jag har precis varit hos mina kusin barn och hälsat på, lämnat lite presenter till Viktor och Edvin som dom hittat i Thailand.

Ska ringa joakim nu sen tror jag att jag ska lägga mig riktigt tidigt ikväll.
La mig sent i natt och vaknade tidigt i morse, behöver det. . . .

Älskar joakim....

och mina vänner.......jag är ledsen för ikväll...

Söndag 21/2-1o

Imorse när jag vaknade var jag såhär sjukt trött man brukar kunna vara ibland, knappt så man kan öppna ögonen. Så mysigt att vrida sig och mys i sängen, vart och gott. Inte heller behövde jag känna mig dålig eller något trots att det blev lite fest igår hemma hos Annethe & Jörgen, Mattias & Sussi var där också, sen blev det pizzerian med det här gänget och viggen som jag hade med mig åkte när vi typ skulle gå från  Annethe till pizzan, han blev väl less i guess?
Blev mkt kareoke på pizzan och sen när jag var påväg hem så fick jag skjuts utav några killar, blev en ragg förbi kronan och då jag fick syn på Andreas som stod där sprang jag dit, hade hea kvällen försökt få tag i honom men det är inte så lätt när han jämt ska vara fullast utav alla och inte kunna stå, men då fick jag stanna kvar där och det var väl rätt roligt där, fick även träffa Malin och Robin, som nästan precis skulle åka då jag kom dit, jag var inte där länge heller, kanske 1timma 1½kanske?

Sen gick jag hem, och hade typ 2 missade samtal i morse utav Andreas när jag vaknade. Fick dåligt samvete att jag inte vaknat av att han ringt, men så är det.

____________________________________

Jag tänkte på en sak ?
Jag har ju dom bästa vännerna, några som bryr sig, några jag kan känna mig säker med,
några jag kan ha kul med utan att spänna mig, några jag kan vara mig själv med..
Jag trivs så bra med dom här personerna och jag inser det mer och mer att jag absolut skulle göra vad som helst för att inte behöva förlora dom. Folk som jag har kvar nu och folk man glidit ifrån, men jag vet ändå vilka jag kan prata och vara mig själv för. så är det bara Ni vet ju vilka ni är allihopa

Vill bara säga att dom här bilderna kommer från albumet ( vi ) , mina vänner är dom snyggaste jag sett. ;)

Robin och Viggen, på någon fest där jag körde. Det blev Vilhelmina :)

Fredrik Foppa Brorsan, ja allt. På samma fest som första bilden. :)

Jessica körde en utav dom andra bilarna den kvällen till Vilhelmina så vi raggade med Kalle

Viggen Jag & Andreas, den bästa kedjan.

Malin och Jag, fest med ett helt gäng utanför mitt lägenhetshus :)

Andreas och Jag då vi var och hälsa på Sofie och Morgan

Jag och Sussi fest med brudarna från jobbet hemma hos Åsa

Karl och Jag dricker kaffe hemma hos Sofie och Morgan

Andreas(norddan) och Jag fick för oss att posa, det gick ganska bra.

Fredrik, Andreas och Jag skulle åka iväg och fiska :)

Terese och Jag hemma hos Fredrik&Henne

Storebror (♥jimmy) Mattias, Sussi & Andreas hemma hos Mattias och Sussi på lite fest.

Storebror jimmy och Fredrik.

Fredrik och Markus hemma hos Freddan

Karl och Jag

Jag och Sofie( offi )


_________________________________________________________

Det här däremot är min livs  k ä r l e k som inte kan bytas ut mot något/någon!
jagälskardighjärtatmitt!♥♥

Idag

Imorse kl:7.oo klev jag av mitt nattskift, natten har gått jätte bra, bättre än vad jag hade förväntat mig. Trivs väldigt bra att jobba natt känner jag, lugnt och fridfullt, sen är det värre när man ska rapportera till dom som går dagen, för då är det ett himla kackel.
Gick inte och la mig förän 8.oo imorse, det var ju os-hockey som jag inte kunde missa. Sen kl:12-3o idag ringde Simon och skulle komma upp på besök, sen så åkte vi på hockey som killarna har spelat idag mot norsjö, som dom tyvärr förlorade med 6-0.. synd...
Nu har jag precis klivit upp från ett varmt bad och det behövdes, hade önskat att joakim var här eller att jag iallafall fick vara med honom, vill mys och kramas.

Ikväll blir det lugnt, blir möjligtvis en kall och något gott och självklart umgås med viggen, nu när det finns tid. Sen sitter man väl där IGEN, alltså framför tv.n och OS, känns som man börja kunna det här....

____________________________________________

måste bara säga att jag är så himla glad för det liv jag har...faktiskt...
har det jag behöver och det kan aldrig bli bättre än såhär.
Jag har världens bästa pojkvän och har aldrig haft den här känslan
förut, never. vill inte ha någon annan heller.
Känns skönt att få åka utomlands med några utav dom bästa jag har i mitt liv, och
det ska bli förjävla härligt att åka till Thailand. göööttt
jag älskar dig joppe isak ♥♥

höreeees!

som sagt.

jag är riktigt dålig på att skriva här, men jag har varken tiden eller viljan, och dessutom har jag så jäkla lite att prata/skriva om så varför ödsla massa tid på att bara babbla om massa skit?

Tänkte bara skriva att inatt så jobbar jag, och det känns riktigt bra faktiskt, jobbar för Jimmy. Han behöver lite ledigt.

_________________________

ska fortsätta se på filmen som jag sitter och lipar till.

Hej då, ha en trevlig helg.


joakimisakaksson♥

jag bara undrar

Fredag idag, och första helgen jag är ledig på ett bra tag känns det som.
Funderade på en sak när jag sitter och snokar riktigt ordentligt, hur har folket tid och orken att sitta flera timmar framför datorn och skriva hur mkt som helst på blogg & face, om helt ointressanta grejor. Dom tillbringar alltså den mesta tiden där, och hur kan man lixom ha så mkt att skriva om från 08-21 på kvällen?

Joakim har halv bestämt att vi ska åka till Östersund i helgen, och det är väl inga problem för mig egentligen, tiden finns ju.
Blir roligt och mysigt och göra något annat..

Idag höjde jag min "status" lite, och lånade mig tre böcker som jag ska ta mig igenom på 4 veckor, will i make it?
Tre verklighetsbaserade böcker, jag älskar ju sånt. Började läsa lite nu när jag var nere på movägen och Jimmy låg och sov på andra sidan soffhalvan, han börjar ju jobba 21.oo så han behöver väl det, i guess ?

Har känt mig rätt duktigt på senaste tiden, mest för att tiden ska gå. Tidigare i veckan storstädade jag hela lägenheten från golv till tak, insåg även att jag skulle städa ugnen och ta ordentligt inne i köket. ganska måga "vuxen poäng" som viggen skulle framfört det.. hah

__________________________________________

dagar/helger som denna saknar Donne (min häst) som jag ägde i 7 år, kunna vara i stallet och pyssla, rida borsta, bära hö, och till och med mockningen, hur kan man sakna saker som man hatade då man hade det? Tillexempel som mockning, hur kul var det lixom då, man gruvade sig. Men idag skulle jag gärna syssel sätta mig med det.
Life is a bitch, ibland. Det är inte lätt att hålla fast i alla man älskar. Väldigt ledsen för det beslutet jag tog då, men nu är det försent. Ser framemot att jag framöver kanske åtminstone tar tag i ridningen igen, och förhoppningsvis får Joakim på min sida någon gång i framtiden att få köpa mig en egen häst igen...( kärleken tar rätt stor plats)

nej nu ska jag läsa min bok..


loongtime.

hjärtat mitt ♥

bara för att jävlas......


;/

Bal/studentvecka















TÄNKA SIG!

Måste bara skriva och säga att jag är rätt nöjd med den bror jag har (skulle inte vilja byta, trots att vi ibland är ovänner), idag när jag slutade jobba 17.oo så kom jag hem på movägen och då hade han lagat tacos till oss. Rätt sweet tycker jag.
Sen så hyrde vi en film, den nya Johan Falk, gillade den faktiskt. Sen fick han skjutsa hem mig till lägenheten, känns skönt att vara hemma och det luktar städat och är kliniskt. Det enda som saknas nu är en stycke Joakim som inte står för allt rat som brukar ligga på bordet, brukar lyckas ganska bra själv med det jag också faktiskt, men nu får det vara noog... tänkte jag.

Jepp, snart AA, (andra avenyn) och sen så hade jag tänkte lägga mig till sängs, blir sovmorgon i morgon. Promenad på förmiddagen tror jag.

Tänker sitta och drömma mig bort om Thailand !

Ev♥J




(jag jimmy mattias) Thailand 2007

9/2-1o

Tänkte att det var länge sen jag skrev så nu ska jag göra ett försök och få ner några rader. Idag är det Tisdag den 9/2 och igår den 8/2 och då fyllde min pappa 53år, inte här i sverige utan i Thailand. Det var hans tredje födelsedag i Thailand, minns så väl då han blev 50år, då vi alla var i Thai, det var hus mysigt som helst och jag är säker på att dom har/hade det lika bra nu som då.
Idag har jag fått massa saker gjort och nu när jag tar mig en titt på klockan så är hon inte alls mkt, 12.46
Imorse steg jag upp för att ta mig en lång promenad det var ungefär det bästa som hänt på länge tror jag, jätte härligt i luften och jag fick rensa alla mina tankar. Sen svängde jag in hos Sabina för att beställa mig en färgningstid, börjar blir less på att jag aldrig får mitt hår som jag vill, och det är mkt pengar som läggs ut på att det inte blir någon skillnad nästan. Sen tänkte jag promenera upp på biblioteket för att låna mig några böcker, känner att jag måste få mina tankar på annat håll lite, och tänkte att en bra bok vore kul att få fästa sig vid, jag har tiden för att sätta mig ner i lugn och ro och läsa, men idag var det stängt och jag som var jätte säker på att det skulle vara öppet just idag, men så var det inte, så jag får väl gå förbi på torsdag då jag inte börjar jobba förän kl 13.oo. Sen promenerade jag ner på konsum handlade mig lite mat och ikväll hade jag tänk göra en quickwok med cremé fresch och med ris, kommer blir riktigt gott tror jag, och dom säger det.. ;-)
Sen gick jag hemåt och tog tjuren i hornen och började stor städa, precis skurat mina golv, nu har jag bara lite kvar av toaletten kvar, känns verkligen bra att vara sysselsatt hela tiden. I samma veva som jag stod i vardagsrummet och dammtorkade mina fönster, svettig och trött, så tänkte jag på joakim, jag fick för mig att jag skulle se honom i fönstret, men det gjorde jag såklart inte, men jag fick för mig att han var här i åsele och skulle "överaska" mig, magkänslan säger mkt, i samma veva så ringer det på dörren och jag släpper allt jag har i händerna och rusar mot dörren och försöker få fram en skymt från mitt nyckelhål, men det är någon som håller för det. Det finns bara fåtal jag känner som brukar göra det, så min puls ökade och jag kände på mig att det var Joakim. Han plockade tillslut bort sin hand och där stod han. åh lillgubben min...Jag släppte in honom, och det bästa och vackraste utav allt är att han köpt en jätte fin blombukett med rosor och olika sorts blommor till mig. Jag blev döförälskad(ännu mer) och insåg att detta är ju bara mannen i mitt liv, haha.. Sen fick jag mig några minuter med honom, fick ligga och hålla om honom och kramas. Känns så tokigt bra allting när jag är med honom. Jag älskar dig joakim ♥
Sen åkte han, och nu sitter jag här och är chockad över att jag har en sån fin pojkvän som verkigen kör mil efter mil för att träffa mig, köper blommer och bara vill mig bäst.

Jag vet det kanske är tråkigt att sitta och läsa hur mkt jag älskar honom, men det är helt klart värt att skrivas. Han är ju en ängel och jag har svårt att tro någon annan har det så bra som jag har det. ;

Nu har golven torkat och jag tänkte gå in i köket och börja små fixa lite där, har även samlat ihop alla tomflaskor jag haft under diskbänken sen jag, andreas och viggen haft våra filmkvällar, ska väl åka och panta hade jag tänkt.
Mina fina blommor står i en vas på bordet nu och glänser, dom får stå i tvrummet, där man ser dom som mest.

Kanske kommer mera sen.

Puss! !

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0