Förlåt mig

Har inte varit inne på bloggen sen jag vet inte när, jag kan kolla upp det, men jag orkar inte. Har varit alldels för upptagen på sistone, har varit för upptagen med mig själv tror jag. Har haft massor med lägenheten att göra, är hur nöjd som helst, men på det så har jag jobbat och försökt hinna umgås med mina vänner. Saknar allt jag har i umeå, jag trivdes ändå där, allting var toppen. Men vet inte varför åsele är åsele, och varför man drar sig tillbaka? Kanske för att jag inte trivdes med jobbet i umeå, trivs så himla bra med jobbet jag har här hemma i åsele, (hemtjänsten). Önskar jag fick allt som var i umeå hit..
Idag har jag då iaf jobbat 7-12, skönt som tusan. Kom hem och fick i mig lite käk och sen gick jag till tandläkaren som jag hade tid hos, så jag har borra och haft mig, det iiiiilade som fan i min lilla visdomstand, hatar verkligen tandläkare. Fick besked idag också att jag skulle dra ut mina övre visdomständer i februari så jag har starta att börja bli nervös, gillar inte att dra ut tänder, fy också. Har redan dragit ut 5 tänder från käften räcker det inte? varför få dom inte vara kvar iställe, nej för det skulle bli något fel sa läkaren. jag var ju tvungen att säga okey det blir bra. Nu har jag då plast i en visdomstand där nere nu är det bara dom två övre som ska bort.

Nu är jag hemma hos Fredrik, han dricker sig en whiskey, jag vet. Det är Torsdag men man får faktiist det. Känns bra, har inte umgåts med Fredrik på ett tag. Jag behöver få prata av mig, speciellt med Fredrik som jag brukade göra förut hela tiden.

jag älskar dig vännen!
________________________________________

Imorgon ska jag inhandla bra mycket grejor till lägenheten och framförallt julklappar till folket. Längtar, en familjeresa.



Nu ska jag dra vi höres.
_________________________________________

darling. darling. darling.


Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0