Torsdag!

Känns bra som fan, lägenheten i åsele är nu tom, med mkt hjälp utav min mamma & pappa, tror jag aldrig hade orkat annars på något sätt. Bilarna är fulla och släpet lika så, Joakim åkte till Avaträsk tidigt idag för att hjälpa Sebbe med något, och jag väntar nu på att min tvätt ska bli klar, under tiden har jag hunnit betala räkningar och pysslat ihop lite saker in i bilen, sen ska jag slänga mig in i duschen.

Har inte skrivit något alls på bloggen medans jag varit i Thailand, inte inte haft orken och lusten i värmen där nere. Närmare 50grader i solen och då kan ni förstå att det tar emot lite granna. Kvällarna blev mest utgång och kollade olika pubbar, en pub som heter IceBar, -20 grader, hur roligt som helt, kändes konstigt att kliva in i ett kallt rum och sen kliva ut i dödsvärmen, när det är tvärtom hemma ;)
Har upplevt många roliga saker, mkt minnen. Mycket såg jag redan 2007 då jag var i Thailand, men det är lätt värt att se en tredje gång också, om jag åker dit igen. Älskar verkligen det där landet, värmen, folket, naturen, havet  och maten. Hade också med mig världens bästa människor, som gjorde dagarna förevigade.

Vi tog ungefär över (trojag) 2500 kort tillsammans med Terese och Fredrik + Jesse, så det är en del filmer och bilder, skulle visa mamma och pappa en kväll och dom blev less efter mina 1000 bilder, och less efter halva Terese och Fredrik, trots hade dom halva av deras kvar att se + Jesses, blir långdrygt att se. ;>

Hade vela lägga upp lite bilder, men känner ingen ork, och sås itter jag på mamma och pappas dator så det tar lite tid här, men jag skyndar mig så gott det går... så ska ni få se..

Puss och Kram!

snart är det dax.

Idag vaknade jag kl:9.00 och såg att solen lös, skrev ett sms till Fredrik och frågade om vi skulle ta en promenad och det gjorde vi, blev dock inte så lång promenad. Från oss/dom till Konsum, pratade med Terese där ett tag, sen gick vi på OK för Fredrik var sugen på en mosbricka, så då åt han det, sen gick vi hem till Han och drog i gång en film med Mel Gibson, riktigt bra skådespelare, och det var en bra film med, brukar inte gilla "action filmer", faller mest för skräck fast jag mest ligger under täcket, haha..
Nu väntar jag på Joakim ska komma hit någon gång, men har är otroligt seg, han gör nog det med vilja skulle jag tro. Han har säkert lite separationsångest för att lämna folket i liften och även Bertih och Torbjörn.
Imorgon ska han åka ner med några lådor till Östersund, det gör han rätt i, han är rätt duktig min man. Istället för att flytta lådor och allt som en galning då vi kommer hem från Thailand är det bra att det inte är så mkt kvar då vi kommer hem.
Ikväll ska vi käka ute och kanske njuta av sista söndagen i Åsele på ett braaaaaaaaaaaa tag.

Imorgon är min sista arbetsdag och jag längtar faktiskt, ska bli skönt att få göra ett sista ryck nu innan man drar, och sen i morgon kväll så ska vi basta och dricka en öl, gänget som åker till Thailand. Sen kommer vi invänta resan som startar på tisdag morgon 05.30 går bilen från åsele till umeå. 10.10 får planet från umeå till sthlm, och sen är det någon timmes väntan och öldrickning innan planet lyfter till Phuket - Kata

Kommer sakna mamma och pappa, det kommer jag faktiskt, fast jag intalar mig själv att jag inte kommer, men jag vet hur det blir. Sen kommer jag sakna Jimmy även nu när vi åker till Thailand och sen till Östersund.
Sen måste jag bara skriva några rader om mina vänner också. Det kommer bli tyst tomt och dött utan er dit jag ska, inte få se eller höra något om er. Ni vetvilka ni är !

Jobbet : nja, jag vet inte vad jag ska säga. Klart jag kommer sakna det och kommer vilja jobba om jag är ledig någon gång, men mest så kommer jag sakna mina alldeles egna vårdtagare, som jag tagit farväl av förra veckan, det var kämpigt att se ögonen bli fyllda av tårar, men hey thats life.
Sussi och Annethe mina alldeles egna gammkääringar jag har att göra med på jobbet kommer jag sakna lite också, inge tjafs och inge bråk och inget blir som då, det kan kanske bli bättre också, men inget är som er. ;D me love you long time.

____________________________________











Tar sån tid att lägga upp bilder, får fortsätta senare.. Datorn är superseg! ;/

Hejå

Torsdag 8/4-10

Idag har varit en lång och fullspäckad dag ända tills nu, och mer finns det säkert att göra.
Imorse brände jag ner till Farfar i Björksele, det är ungefär 3 mil dit körde dit med hundmat och hjälpta han med lite grejor, såna saker en Farfar behöver hjälp med i 86 års ålder, egentligenklarar han sig med allt, men det är nog omtyckt att hjälpa till lite än då. ;D
Sen blåste jag vidare efter 1½ timme till Noomi, Andreas & Kimona, kan inte förstå att hon växer så mkt, hon skrattar nästan hela tiden och är så mysig.
Efter det när jag var tillbaka i åsele igen så har jag inte annat gjort än att packat i lägenheten tillsammans med Mamma och Pappa, vi har stapla lådor i sinne och nu är jag så less på lådor och packning, känns som att det här kommer vara min sista flytt i livet, det skulle gärna få vara det iaf......Senare åkte vi och käkade och efter det så hade jag det jag gjorde, jag åkte på banken och satt in pengar på kontot & sen gick jag in på arbetsförmedlingen och bad lite om hjälp och det fick jag också, skrev ut lite arbetsgivarintyg, sen vidare upp på löner för att få kolla på alla löneslistor så jag kunde skriva och skicka in alla mina kassakort, dom är så hjälpsamma så det är inte sant, känns lite surt att man samtidigt lämnar den här lilla skit hålan, för att man känner alla man behöver hjälp utav, så det är inga problem för att kontakta någon. jag vet jag låter bekväm, men visst blir man det när man bor såhär och alla känner alla? ;>
Så nu har jag skickat in mina arbetsgivarintyg & kassa korten, känns skönt att ha det ur världen också. är lite stolt över mig själv nu.. trodde jag aldrig skulle orka ta tag i det innan Thailand.
Sen efter det så insåg jag att jag fått tid hos Tandläkaren kl 15.30, då var det bara att åka dit på en gång, hade nämligen en spricka i min hörntand, alltså enligt mig. Men när dom kolla så var det bara ytligt. Som en porslin tallrik typ, kan finnas massa sprickor, men dom håller som sten ändå, det ligger bara på ytan.
Kändes skänt att få veta det....

Nu hade jag tänkt ta mig tid och lägga ut lite bilder.. det blir lite gott&blandat.

Kärlek ♥
Bira är mager och jävlig, men nu är hon dubbelt så mkt bättre.

Jag & Bira

lovee


Påsken i Lövnäs 2010

Viktor

Nora kör som en galning....

Edvin Nora & Viktor

Kusinen Joakim, fortsätter med elden som jag och Hanna fick upp.

Mina fina kusinbarn

Kusin Fredrik njuter...

Kusins tjejs bror - Robin körde fast !

Magdalena och resten av folket.


PåskAfton - Lördag Borgafjäll

Fick med mig Sandra ut, mina underbara och snälla sandra!

Jag och Sandra bakissolar. Somliga bättre än andra.

Sitter utanför sandra hus i en grop och bara känner lugnet.

Jag

Sassa

Vi lirade kort, gissa vem som jämt vann???

vet ni vem utav oss det var?? ;P

INTE jag iaf.... sandra "fuskar" jämti kortspel

mys med joakims familj utanför deras hus, grillning i solen,

smilla hade inget val..

Torbjörn

Kata,


Helgen då det vart 30års kalas & Borga











Tisdag

Hej å Hå
Sitter hemma hos Terese nu och Malin är också här, roligt att träffas igen. ♥
Har haft riktigt dåliga dagar nu, både på jobbet och hemma, mycket som ska göras nu innan resan till Thailand(bara 7 dagar kvar)  och sen flytten till Östersund, finns inte tid för att träffa någon, och det har varit väldigt jobbigt, så jag har faktiskt fått bort min helg som kommer så nu har jag Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag att spela på. →Fixa lägenheten och massa papper hos arbetsförmedlingen/a-kassa och packa min resväska till Thailand. Måste bara få säga att det känns himla bra att få åka bort och bara njuta, må bra & sola behöver koppla av, ännu bättre känns det att jag har världens bästa människor med mig, kommer bli mitt livs bästa två veckor. 
Har så mkt som jag tror kommer bli det bästa i mitt liv, östersund är en del i det. 


Nu ska jag sluta skriva .  

Ska umgås med mina tjejer nu, älskar mina vänner & min pojke där borta ;)

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0