1:a Advent

Igår åkte jag till Dorotea efter jag slutade, och stannade där över natten, jävligt dumt gjort egentligen när jag vet att det inte bli mkt sömn. ;P Men jag överlever faktiskt. Vi drack glögg och såg (flickan som lekte med elden), den var faktiskt riktigt bra, precis som Terese berättat för mig.
Det blev sängen tidigt igår och det var ganska klokt, ställde klockan på o5.3o och då gick jag typ i sömn.
Hade typ ljugit för Joakim om hur kallt det var på morgonen.. haha..?

Gick bra att köra hem i morse med, var inte så trött som jag trodde jag skulle vara, jobbet på förmiddagen har gått riktigt bra med och jag är nöjd. Nu väntar jag bara på att få börja igen kl: 15.3o och då slutar jag 21.oo ikväll.

_________________________

N
u ska jag seriöst vila ett litet tag. Har varit i full fart sen tidigt i morse, ända tills nu, Mamma och Pappa har varit hit och stötta mig när jag pysslat på. Har strykt några dukar som jag var tvungen att använda, och så har jag även fått pappa till att sätta upp min spegel och två tavlor som stått på golvet.
Nu är det lite julstämming till och med hemma hos mig. ;)

_____________________________


Puss


saknar jessica.

;/

vill inte.
vill inte.
vill inte.
Ikväll har jag jobbat, känner mig så slö numera, alldeles för tankespridd och ibland till och med deprimerad. vill inte jobba just nu, vill bara göra det som får mig att bli pigg och glad. Visst, många på mitt jobb får mig att stråla och vara glad men ja, det funkar inte riktigt så jämt, jobb är jobb och fritid är fritid.

Imorgon börjar jag kl: o7.oo och slutar 16.3o
Blir skönt att får ta det lugnt ett tag, slippa gå kvällen och iställe få kliva upp tidigt.

Söndag blir det däremot en tuff dag, och vet inte om jag kommer orka med det, med tanke på hur lördagen kommer se ut. (eller hur jag tror den kommer se ut) får se vad som händer.
o7.oo - 21.oo ? Förstå ni, heelt sjukt.

Måndagen är rätt dryg med, o8.oo - 17.3o

___________________________________

jaggilladedethär.
puss

insåg.

Insåg klockan var för lite för att lägga sig ner och ta en powernap innan ikväll så jag skriver väl ner några rader här istället.
Igår kl 12 ringde chefen och fråga om jag kunde jobba kväll, och dum som jag var så sa jag ju JA (för samtidigt vill jag ju jobba), trots att jag hade mkt annat planerat och enligt mig, lite lite viktigare, men det fick gå iaf. Jobbade med Jessica så kvällen gick snabbt. När jag slutade åkte jag hem till (syrran, som jag skrev igår på ett sms helt omedvetet) alltså sussi, för vi skulle byta bil, har typ världens sämsta vinterdäck och sen så har jag inga xtralysen, så tack vare hennes byte med mig igår så lever jag idag, för jag höll nämligen på krascha in i typ 40 renar som stod på vägen, inte okey. Men jag tog mig fram iaf.
Har varit vaken hela natten, och trodde nämligen att jag hållt en människa vaken, men det hade jag inte som tur var. Sprang upp och ner hela tiden från sägen för jag fick hostattacker. Åkte hem klockan nio i morse till Åsele där jag gick upp på jobbet och tog mig lite kaffe tilsammans med  Märta och Sussi, sen åkte jag hem till Pappa och han skulle följa mig på axbergs, den affären gillar jag. Men fanns inte så mkt tyvärr, pappa hittade sig en tavla att hänga upp på huset som han länge velat ha, det dumma är att det hade varit en perfekt JULKLAPP....
Åkte hem sedan och tog bilen ut till Jessica och käkade med henne, like always. ; )
Jessica skulle hämta lillstumpan nu på dagis så jag åkte hem på en gång och tänkte spendera lite tid för mig själv ett tag först innan jag tänker något annat.

Nu ska jag spana lite sidor, sen väntar min tomma och otroligt tråkiga säng på mig, som jag hade tänkt fördriva några timmar i, innan jag ska jobba..

______________________________

you make me more then happy


Kärlek är ett försök att förvandla ett stycke drömvärld till verklighet

Evelina

Vad vore åsele utan en dunder bra Jessica?
Det skulle kanske inte vara helt skit, men henne jag typ mest umgås med typ ; 24/7
Åker hem till henne som om jag skulle åka hem till mig själv, det är så mkt tråkigare att åka hem och vara själv.

Sitter hemma hos henne nu, Aline har tydligen varit ett "pain in the ass" och inte varit på så bra humör idag och Jessica är typ less, vi ska dricka kaffe nu och prata, och ja det finns lite att prata om.

Tack för att du finns


______________________________

jag ä l s k a r mitt liv & jag mår faktiskt bra.
Och jag gör det jävligt bra utan dig i mitt liv.

Fredag

Den efterlängtade Fredagen som jag faktiskt sett framemot. Ikväll ska jag träffa tjejerna, Malin har nämligen bjudit hem tre  till henne för att käka och mysa, och framför allt ta tillbaka all förlorad tid vi tappat tillsammans
Hoppas på en fin och lugn kväll, ingen alkohol inblandade utan helt klint.

Imorgon är det största dagen och då är det dop för Ted, Nadja och Fredriks minsta, det blir spännande, har en liten aning om vad jag ska ha på mig, men jag vet inte säkert än. Det ligger lite saker här och var för att jag ska kunna bestämma mig någon gång. ;P

___________________________________________________

Imorse var jag dåligt trött, ville inte kliva upp alls. men, pratar man i telefonen någon timme hit och dit, får man faktiskt skylla sig själv.. ;>

nu ska jag dusca och sen dammsuga.

puss på re... ; )


never happy heRE? ;)

längtar tillbaka

Jahapp, nu är man hemma från den bästa helgen ever i umeå. Har varit dit över helgen med Andreas Viggen Fredrik & Jessica och hälsat på min godingchrille och han och hans "även mina" vänner som har gjort helgen till den bästa.
Saknar han och alla andra som gjorde helgen så jävla bra, Fredag blev lite panik och jag drog i mig snabbt massa sprit och öl & hej, där var Evelina okontaktbar, nej men så illa var det inte men typ. Senare på kvällen driog vi på olles och hade mysigt.. Men det blev inte allt för länge, (tro jag)?
Åkte hem och sov, vaknade tidigt på Lördag morgon av att jag satt mig upp i sängen och tittade ut på Viggen som öppnade sig en öl i soffan i vardagsrummet, okey klockan var kanske lite väl tidgt, typ 8:00 men jag la mig ner igen för att somna (; 
Vaknade igen klockan 10:00 och då blev det fullt ös igen, jag blev ju även lovad utav Chrille att vi skulle se hockey när Andreas och Fredrik hade match på Umeå Arenan mot teg, och jag fick som jag ville, men tyvärr blev vi inte där så länge men jag fick se dom iaf. Det slutade med Teg vann med 6-1 ; /
Vi gick tidigare från matchen och åkte till Anton och var där ett tag, Jag - Johan - Jessica - Anton - Chrille sen åkte vi hem för att göra oss i ordning för kvällen då vi skulle dra på Corona på kvällen, men innan var det Robin som gällde för där var ju våra spelare som jag saknade så jävulsk!! Där blev det fest sen taxi och utgång, det värsta är att jag har världens minnesluckor och har glömt massa saker, men ungefär sådär har min helg varit och jag har njutit och tro mig, varenda sekund med det folket.
kunde den bli bättre?
Ja tydligen!
______________________________________________________________

Bilderna kanske kan säga er lite??? ;P
_______________________________________________________________________

Reine inne på krogen

Jag och Anton försöker göra så det ser ut som att vi har kul, fast vi bara satt och snacka tråk.

Chrille och Viggen har jätte kul??

Jag och Anton igen

Jessca

Johan och Viggen, Johan skulle föra över pengar och bjuda hela kvällen, ; sa han

Gänget på väg till Reine

Reine njuter av groggen

Chrille och Reine

Jessica busen.... ;)

Anton Reine och Chrille

Christoffer, 2 då .

Killarna försöker slå Teg

Daniel


Jag avslutar med världens bästa kort på mig och en riktigt bra chrille,

puss


Markus och  Jag innan vi började klä oss

Min prästgubbe och Jag (;

Gubben och Jag

Fredrik är taggad för en jäger

Fredrik visade vem han egentligen är

Jonas följde med och var OK jim.

Markus (ninjan)

Ninjan och Nunnan

Vi gjorde vårt bästa

Fredrik och Veggen drog ihop några sugrör

Jessica och Jonas

Viggen

Viggen ser rätt bra ut i den dära ;P

Påväg till Lycksele. . trötta? förutom dom i baksätet

Pigga och Glada?
__________________________________________________________


Jag med Kimona

Finaste Kimona

Aline och Jessica innan vi somnar
_________________________________________________________


Fest ute hos Fredrik

Markus var min trogna nyktra vän den kvällen och hämtade mig på kronan

Johanna är full som vanligt, och viggen försöker göra sig lustig som vanligt

Har såg det bra ut för viggen.....

här var det sämre, eller hur viggen? ;P

Jesse Karl och Evelina

Jag och Jesse

fina barn och jessica och jag ser idol, den kvällen då nicklas åkte ut



Vi var trött

just for you

♥ Grattis på Farsdag idag Pappa.
Älskar dig!

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0