Kass dag

Torsdag idag och jag är inte speciellt glad eftersom jag har gått och blivit sjuk. Kände det redan igår men jag tog tjuren i hornen och åkte på jobbet iaf, det var skönt men blev absolut inte bättre med min förkylning. Kom på idag att jag har bara huvudet för att bära mössan på, allt jag gör går emot mig och ja glömmer saker hela tiden, kanske få skylla på min feber som jag ligger i nu. Klev upp i morse bara för att vara jävligt snäll med mina arbetskamrater så dom slapp ringa in någon i morse och för att det inte skulle bli kaos. jag är egentligen för snäll, vem masar sig upp om man är varm och har feber, ont i halsen & är tät i näsan?? Det är nog jag och säkert någon enstaka till, men är man snäll som mig ställer man upp och jobba förmiddagen. Nu är jag äntligen hemma och jag har lagt mig i soffan och tänkte dra en filt över mig och mysa tills smallville börjar. Längtar till Joakim kommer hem, han ska laga kött åt oss ikväll, han är duktig på att få det gott... Jag älskar dig Joakim

underbara liv

Tråkig jag börja bli på bloggen här, men veckan och helgerna som varit så har jag spenderat min tid med Mamma och Pappa hemma i åsele. Har varit jakt i stora lass, men absolut ingen skjuten älg. Vi har sett älg, massor med älg. Men ingen har hamnat i backen.
Joakim har varit med mig i en hel vecka i åsele, och när han skulle åka hem till Borgafjäll kändes det tråkigt, men helgen gick snabbt.

Och nu är vi tillbaka till Östersund, vägen hem igår var jobbigt. Jag körde BMW, och Joakim tog hit 245, och jag var rätt dör mig själv då jag körde, hur ofta blir man de lixom? Jag körde bakom Joakim 60km/h. Hur långsamt som helst. Men det var halt och bilen fick sladd hela tiden, men då har jag ju bara världens mysigaste och omtänksammaste pojkvän som ringde hela tiden då han inte såg mig i sina backspeglar, den enda som brytt sig som om mig. Jag är överlycklig att jag har han vid min sida.

Men vi tog oss hem, och då hälsade vi på mysbarnen & Jessica och Sven, sen skulle vi handla men vi glömde tydligen det, så det blev mys framför tv och så ska vi handla massa idag, och fixa här hemma!
________________________________________________

Träffade världens bästa folk när jag varit hemma.
storebror är bäst.  mm.


orkar inte skriva nå mer nu på Morgonen, ska göra mig i ordning för att dra på jobbet om en liten stund. Idag blir det Dagcentralen som väntar. skööönt. 09.30-15.30

inga stora förändringar...

Gillar inte riktigt att sitta vid datorn då jag har tid att vara med Joakim, därför bloggen har stått stilla, men han struntar  i att "umgås" med mig, för att han tycker att vi jämt är med varandra. Jag blir så nojjig och tycker vi har för lite tid, och att vi aldrig får vara med varandra, men där har jag kanske lite fel, vi umgås faktiskt ganska mycket, men jag vill inte sluta må gott eller sluta "vara social" med varadnra bara för det. :D

Joakim fick sovmorgon idag till kl 09.00, och även jag. Ända tills klockan 16.00 idag då jag börjar jobba, jag har tagit bort tvätten och hängt upp en ny, och startat en ny tvättmaskin. Tänkte ta mig tid till att börja packa för min lediga vecka hemma i åsele med familjen och vänner, det blir en hel underbar vecka med baraaa jakt, känns hur kul om helst, längtar hem och längtar efter vännerna.

Känns som att jag inte pratat med min sussi på evigheter, eller annethe. Märta har jag hört lite ifrån, men inte Marie heller.. alla hemma på jobbet mitt saknar jag. åh.

______________________

Nu tänkte jag avsluta och göra lite fika och se smallville, kommer bli ett rikitgt bra avsnitt idag tror jag.! :)

♥ min joppe.

1år

..inte om så länge så har jag och min älskling vår 1års dag, och jag kan inte förstå att det bara känns bättre och bättre för varje dag, vecka, månad som går.
Känns som att tiden går så snabbt, man inte hinner inte ens en gång att blinka så har det gått ännu en månad.
Så fort han åker på morgonen, ser jag framemot att få träffa han efter jobbet och får kramas och får gå och lägga mig tillsammans med honom, men ändå gruva efter att massa timmar försvinner. då man åker åt varsitt håll..

 Jag kunde nog inte räkna med att jag skulle få det såhär bra, första gången vi träffades föll bara allt på plats.

I helgen har vi varit hemma i borga och myst med svärmor och svärfar, fått jätte god middag och fina presenter, massa lukta gott, och svärfar som Bertih säger att jag jämt försvarar gav mig pengar, :)

Jag älskar familjen isaksson ♥

____________________________________

Nu ska jag göra någon nytta  här hemma & sen åka iväg och rida, kände mig bekväm för det känns som det är kallt ute, men bara att bita ihop.

Skulle egentligen på stan och fixa lite presenter, men ska försöka få med mig Joakim, men kom precis på att han kanske ska iväg och jaga bäver, åh. deppad jag blev.

aja. får fixa det ändå.

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0