special day

Idag är det Söndag och pigg som rackarns är jag. Vaknade imorse kl åtta av att Andreas ringde och ville att jag skulle hämta honom, mer om det behöver jag inte säga. Jag gjorde det iaf inte.
Idag har vi glidit i sunnyn i solen och varit uppe hos jimmy (storebror) . I princip så har vi stått mesta dels och kollat på en sweet victor som har hoppat, han gjorde det bra, hur besviken han än är på sig själv vissa gånger. puss på dig.

Igår blev det en rätt tuff kväll, tror vi var hemma klockan fyra i natt, var trött som ett as när vi körde hem och gjorde allt jag kunde för att hålla viggen vaken, annars så hade jag somna, vi spelade musik och taggade.
burnouttävlingen igår var väl sisådär, mest trevligt att se folk och prata. Killarna blev fulla (inte viggen)  och jag vart less på vänta.
den ena blev fullare och drygare än den andra. aja det är så det ska vara.

_____________________

nu sitter jag och nordin och ser tv.

nu vet jag. . . . och jag är gladast.

Lördag morgon

Vaknade i morse, låg mitt i mellan Viggen och Andreas, dåligt jävla törstig var jag också. Andreas snarkade och levde fan i natt kunde nästan inte somna, men med lite alkohol i kroppen så somnade jag till slut.
Vaknde klockan halv tio, det första andreas gjorde var att blanda en grogg och ringde till Fredrik. Jag är dåligt trött och less idag och känner mig inte alls taggad till att köra bil, iaf inte nu.
Sofie kom nyss ner och plattade håret en sväng och hon skulle baka bullar, hur sugen blev man inte dårå? :P

Vädret skulle bli fint sitter killarna och säger här men solen har jag inte sett, vi hade tänkt lira lite kubb och ha allmänt roligt.

Kvällen igår, hur ska jag beskriva den? riktigt bra iaf, bra sällskap och allting, full och glá blev vi.

(jag har ju bytt bromsbelägg) det var det jag fick höra victor säga igår hela kvällen, till och med när han sov. haha. ssweetness.

________________________

dödslåten igår . guess. ? falling behind.




Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0