4 VECKOR

Om fyra veckor har Joakim Per, Oscar, Isaksson varit förlovad med Evelina Ingrid, Hellström i 1år! Känns helt underbart, kan inte förstå att ett år har gått nu! Jag är fortfarande glad och lycklig över mitt val! Puss

Tiden går fort...

Snart är det dax för valpen att komma till oss, jag längtar. Under påsk åker jag och Joakim upp till fjället och tar med oss vår lilla bebis, blir alltså med andra ord ganska lugnt för våran del, eller så får vi dela på oss! I allafall så har vi varit i fjället den här helgen och det har varit rätt bra väder, lite röd om kinderna är man ändå, Joakim lyckas alltid bli brun och fin, men jag blir mer röd! ;-) saknar redan fjället och mina bästa svärföräldrar, finns inget som är så harmoniskt som att vara där hemma! Nog pratat, jag ska byta kläder och sen göra mig redo för jobb strax! Ännu en sån här jobbig måndag :-)

Förut så var det min dröm....

Sitter i lastbilen just nu och njuter av en kopp kaffe med en skinksmörgås, jag tror det är min 6-7 kopp sen vi startade kl 2. Är inte speciellt bra eller nyttigt med så mkt kaffe, men det faller ju mig i smaken. Tänkte hänga med pappa och åka idag, det var ett bra tag sen sist och jag har faktiskt saknat det här "road livet" (hur man nu kan göra det). Förr så var ju det min dröm att ta lastbils kortet, men blev inte riktigt så..... har ju suttit många timmar i lastbilar, upplevt mycket och faktiskt kört endel med, fick en liten kick efter min första utflykt med en 62 tons lastbil och 24m i mina händer. Slut snackat, funderar på att.......fylla på kaffemuggen kanske! :P Ha en bra helg allihopa!

Jag har längtat och kommer sakna

Nu är äntligen Onsdagen här som har varit så efterlängtad. Åker om ungefär en timme hem till Åsele och det känns riktigt bra, men jag kommer sakna Joakim. Inte så att jag inte klara mig utan honom, för det gör jag, det handlar ju bara om 2 dygn. Men medtanke på att man umgås och träffar varenda dag och får krypa ner tillsammans i sängen, så kommer det kännas ensamt och tomt, fast jag har min familj och vänner. Vet inte hur folk beter sig eller klara sig utan sin partner i veckor och månader, oavsett om man varit tillsammans lång tid eller kort, jag har väldigt svårt för det iaf, men det är träning att får vara utan varandra. Hur som haver.... Jag har packat och gjort klart och är redo för att komma hem verkligen. Syns hemma!

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0