vad är det för dag?

Onsdagen är kommen, och även med lite sol, fast kallare, det gör mig inget. Det tråkiga är bara att jag tycker det blir alldeles för kallt för att åka skidor.. ja jag vet, jag är lite bekväm, men jag åker faktiskt inte när det är -20.

Igår klev jag iaf upp tidigt som rackarns och tog på mig träningskläderna och körde på frösön för att hämta upp Ylva. Vi bestämde oss för att träna tidigt så vi skulle hinna med allt vi skulle göra.
Det blev gymmet 1h, sen efter det åkte vi hem och duscha.
Efter det blev det stan med Maria och Ylva, jag inhandlade även tre nya linnen och en sportbh och sen massa andra underkläder, det behövs, men jag ska egentligen sluta att handla, behöver så mycket annat som jag vill lägga mina pengar på, har ju kläder så det räcker, de enda kläderna jag verkligen älskar att bära och som sitter skönt det är understället, haglöfsbyxorna/lundhagsbyxorna & en riktigt varm tröja och kängor, det känns mer som min stil.
Jag är en frilufsmänniska, älskar varma pluffsiga kläder, för att jag är en frusen person, ogillar starkt tajta kläder som får mig att bli obekväm. Klart, visst har jag något tajt, men det är sällan jag tar på mig det, sällan. Tyvärr så blir det väldigt sällan mina favoritkläder också eftersom jag jobbar i mängder, och dom kläderna använder jag absolut inte på jobbet, och sen blir det lite skog och eld här i östersund. Blir mera hemma i åsele/lövnäs. Har inte ens fått ställa mig på mina tegsnäsare som jag tjärade så snyggt för två år sen, näe jag får verkligen dåligt samvete, alldeles för lite jakt och skog och mark, måste skärpa mig. Men det är så mycket runt omkring som gör en spridd.

Hur som helst.......efter stan igår var vi på möte på jobbet. Hm, ja jag vet inte vad jag ska säga, mycket blev sagt och massa nödvändigt.

Sen åkte jag hem, och då hängde jag upp massa kläder från tvättmaskinen och sen åkte vi till Therese ute i
ytterån och käka middag, lasagne med massa goda ingredienser i, och sen kaffe och glass med massa frukt..

______________________________________ 

Idag ska vi fixa nya däck till bilen, så väntar väl att han ska ringa så jag får köra dit. Tänkte åka och handla också för det finns inget gott i kylen alls, dessutom har jag världens problem om vad jag ska göra för middag. Är inte så sugen på nått känns det som. Aja, jag får väl se vad det blir. Funderar starkt på Tacopaj.

______________________________________

Ha en bra dag!


Hallå där!

Ännu en måndag att ta tag i. Helgen har varit rätt skön att ha faktiskt. Jobbade förra veckan så jag tror det nästan skosulorna tog eld ett tag. Jobbade 11 dagar i sträck och tro mig, det kändes, och speciellt på såna ställen där jag jobbar, alltså social 24/7.

Hände inte så mycket i helgen heller, blev mest mys framför tv och lite vin. Det gillar jag, köpte ett riktigt gott vin som bara alla måste prova.
Ett vin som smakar 500:- men kostar 99:-, det är ordspråket alla brukar säga. Allesverloren, förr så drack jag väldigt mycket vitt vin (när jag drack), men jag gillar det inte riktigt längre. Nu har jag fastnat för rött vin och det går verkligen i min smak, till och med Joakims.

så allihopa, pröva det vinet. Jag är nästan säker att ni inte kommer bli besviken.

Iaf, Fredags skulle vi mysa, med ett glas vin, men min kära hjärtevän var så otroigt trött och somnade vid halv sju på kvällen, efter våran goda tacobuffe vi hade här hemma. Jag väckte honom vid let´s dance, men han somnade lika snabbt, bestämde mig för att låta honom sova, han blir bara på dåligt humör. Kl 23.00 vek jag in mina åror och gick och la mig, sa tydligt till Joakim som satt i sin skräddarsits med huvudet vilande mot soffans ryggstöd, han hörde men han sov. Jag vaknade på morgonen vid kl halv 7 att han kom in och la sig, och SOMNA, jag blev helt chockad, pojken vaknade vid 10.00 och var "utvilad" han hade alltså sovit 15 timmar, är det möjligt lixom?
Aja. Lördag, hade mer hopp om att få lite tid med honom, vi åkte och handlade skidor.
bindning, stavar, pjäxor & skidor för ett riktigt bra paket pris, jag är nöjd, och igår (söndag) åkte vi våra första km tillsammans, var riktigt nice i spåret, synd bara det hade snöa så mycket och sen tinat, så det sög fast på vissa ställen i spåret.
Lördagkväll blev det Allesverloren med en vaken fästman hela kvällen, jag var nöjd. ;)

Nu är det Måndag och så såg min helg ut. Brukar sällan sitta och skriva blogg och då jag väl gör det glömmer jag bort var alla knappar på tangentbordet sitter så det tar evigheter.
Jag har alltså blivit förlamad vad det gäller datorer, nu när jag bara sitter vid min Iphone.
__________________________________

Ikväll jobbar jag till 10, och Tis - Ons är jag ledig. Imorgon blir det gymmet med Ylva,  och sen kanske umgås med Dessi på kvällen?, Och Onsdag tror jag att det blir middag ute i ytterån hos Svägerskan Therese.

Sen resten av veckan och helgen blir det jobb jobb.


j a g - s a k n a r - d i g
vi ses, min fina vän..6år i oändlig sakanad.

 Thailand 2007


en vän jag saknar fest hos Jessica!

Fredde och Jessica!

happy

fest i skellefteå, Sanna och hennes nya bil, Spill inget i bilen nu. Närå, oj förtlåt Sanna!

Viggen jag och Aline

Januari

Tiden går hemskt snabbt. Tycker nyss det var julstress och alla skulle handla juklappar och fixa maten och allt, men nu är ju det över och även nyår. Haft en helt underbara helger. Först jul med min familj och Joakim, sen nyår i fjället med familj och Joakim, och helgen som var, har vi varit i fjället med.
Jag älskar fjället, speciellt Borgafjäll, skulle så gärna vilja stanna där och bosätta mig där en tid, iaf över vintern. Det sög verkligen i söndags att sitta och köra 27 mil för att komma hit? Till östersund och vara dö förkyld, inte ens kan jobba, blä.....

Vi har en del planer Jag och min Kärlek, men sånt spar vi på ett tag... ;-D Ska först inrikta mig på att jobba som ett svin och försöka åtminstone tycka att det är kul, och sen framöver blir vi en till i familjen, och det känns hur bra, och rätt som helst, kan inte bli bättre.

Ikväll hade jag tänkt skicka in min älskade på rep, det skulle ta en dag så kanske jag överlever? Allting känns så jävla komplicerat men det är säkert bara jag som tycker det, med papper och man ska ringa försäkringsbolaget, och dom i sin tur ställer massa sjuka frågor och allt ska kopplas och du sitter i telefon kö och allt ..

______________________________________________________

Måste bara berätta att jag har hamnat i en --> som Joakim säger ; Kärleksbubbla.
Kan inte "leva" utan Joakim och hänger på honom hela tiden, och igår skulle jag försöka tackla av och skärpa mig ,så då sa jag istället att, du är så himla snäll och typ sov gott, sen så efter 10 sek, och såååååååå himla vacker, jag älskar dig Jooooaakim, och bara kramade honom. Typ nått liknande, och han kan inte hålla sig för skratt, sen tror han att jag har blivit ännu mer knäpp sen jag blev förkyld, det har jag säkert.
Men många gånger undrar jag vad jag skulle gjort utan han, har ju såå otroligt tråkigt utan honom, och istället så jävla mysigt och kul med honom?
Jag har svårt att förstå att jag hamnat i den här kärleksbubblan som vi säger, för jag har ju aldrig i hela mitt liv varit riktigt kär, och känner mig så stolt över mig själv att jag hittat någon som jag inte kan vara utan, förr har det aldrig varit så... men men. slut på kärlekssnack.


_______________________________________________________

Nu ska jag sätta mig vid tv.
saknar min storebror <3



Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0