Fredag

Hej allihopa, länge sen nu, och hade tänkt skriva några rader då jag inte är för "uppklistrad" intill Joakim.

Jag mår bra och trivs med livet, börjar komma in i mitt jobb mera och det känns mer och mer som hemma, men inget kommer någonsin kunna övervinna mitt "egna" hemtjänst i åsele, träffade min gamla chef på marknaden nu i Åsele förra helgen och hon sa att jobbet där hemma finns alltid kvar för migo ch det känns ändå bra att veta, kul att en chef säger att det alltid står kvar, (ibland blir man lite osäker, eller hur? )

Har två jobb nu kan man nästan säga, kliver upp 07.00 och åker till Odensala och jobbar på hemtjänsten där mellan 7.00-9.30 sen åker jag till frösön och sitter "social tid" eller städare en timme och sen har jag mitt älskade dagcentral på frösön som jag jobbar på och chefar över, 11.30-15.30. Sen slutar jag, så det blir hel dag för mig måndag- fredag, och jag är ändå super nöjd.
Jag har fått ännu bättre nyheter (tro jag) att jag får kliva på en rad om ungefär 2 veckor, vet inte riktigt, och sen jobba tills årskifte, känns hur bra som helst, men ändå blir jag lite velig, vill jag det här, finns vikarier som jobbat längre än mig och går före tycker jag, rätt ska vara rätt, men det gäller verkligen att ta det man får till erbjudande och vill inte sabba chansen, har blivit sliten nu fram och tillbaka mellan odensala och frösön och jag känner mig so men trasdocka vissa gånger, men det är väl så när man är "bäst" och alla är nöjd med en? oj vad god självkänsla jag fick helt plötsligt, eh. 

Har förlorat min fästman lite sådär snabbt nu också,  känns riktigt jobbigt. Kunde inte släppa honom när han och max drog, och vad han gör är det ingen som vet förutom jag och någon i släkten till, men kommer fram förr eller senare.. ;>

Varför jag inte är med honom är för att jag jobbar  i helgen, känns bra som fan, gillar mitt jobb och känner bara att jag lär mig mer och mer, vad som handlar om vårdnad och omsorg, min ena hälft av hjärtat säger Evelina; du brinner för det här yrket, min andra del säger; Evelina du har kompetens inom mkt, och kan plugga till vad du verkligen vill bli. Helt plötsligt blev det här en börda för mig och vet inte riktigt vad jag vill, känns som att jag skulle kunna jobba med vad som helst bara jag har min Joakim, någon som finns för mig, och någon jag kan längta efter på dagarna, någon som pratar ut med mig och förstår mig.
Imorgon jobbar jag iaf 16.00-22.00 Söndag 07.30-17.00, det blir alltså tills nästa helg 12 arbetsdagar i raken för mig och det känns mer än okey för mig, gör det för min skull & även Joakim, ni vet; Många planer behöver mkt pengar !!!

Sen så finns det en speciell, väldigt speciell person för mig, hemma i åsele som fyller 20 år, den 31 juli. HAr fortfarande beslutångest hur jag ska göra.
Lovade Joakim för länge sen att vi skulle åka på fäviken med Johanna och Anders tillsammans, åka dit på fredag och komma hem på Lördag.
Men sen har jag vetat länge att Frugan fyller år, och att jag vill vara där och fira och gratulera henne som hon gjorde då jag fyllde 20, det är som jag kraschar min och allas drömmar, vill inte svika någon på någon sätt. Trots allt vill jag åka på Fäviken, alla Jakt & Fiske stånd, allt som har med natur och göra, vill se den mässan som man hört så mkt om. Sen så säger Joakim att han vill till Fäviken och inte följer med till Åsele, men han vill också till Åsele för att gratta henne tillsammans med mig. Sick jobbigt alltså.
Måste ringa henne och prata, har alldeles för mkt att göra och tänka på just nu tror jag..

Imorgon blir det stan, och kanske man hittar något, känns som en evighet jag gick på stan..
__________________________________

Tack för mig!

Älskar Joakim!

all over.

Nu är marknaden över och det känns kul att jag hunnit vara där i år, och dessutom att jag fick med mig Joakim. Allt hade inte blicit lika bra om han varit uppe i borgafjäll, fast vi inte var med varandra  dygnet runt så kändes det bra att ha han i åsele så man visste man kunde träffa homom och kramas.

Slutade iaf jobba på fredagen kl 15.30 - Joakim kom ungefär samtidigt från sitt jobb, han hoppade in i duschen och jag gjordem ig klar, sen åkte vi i väg fort som attans. Vi var hemma vid halv sju kanske, då var det bara att söka upp folket. Ringde Jessica och var med henne och folket, träffade människor som det var enevighet sen jag såg sist.
Vi gick på öltältet, hade verkligen jätte trevligt, på natten pillrade jag och joakim hem men innan så handlade vi käk, mums.

Lördag var väl kanske tanken att vi skulle på dirty sanchez eller hur det stavas, men jag kände att det var absolut inte värt 200 spänn för att se någon plåga sig, och sen bara srpinga runt inne på området, kändes mer "medelålder" på öltältet, och där gillar jag vara. Vi fick iaf skjuts på trilklen för att kolla utanför, men sen hoppade jag och Jaokim in i bilen igen, för vi ides inte, åkte istället tillbaka på öltältet.
Sen  gick vi hem.

Söndag så promenerade vi på Marknade med Johanna Arvidsson, och Anders Isaksson & sen träffade vi mama och pappa och gick med dom ett tag.
Vi gick hem på movägen, och pappa gjorde super god middag,och sen åkte jag och älsket hem till östersund.

Sov som en stock hemma innan middagen i åsele 1h
sov som en stock i bilen på väg till ö-sund, lätt kanske 1½-2 h
Sov som en stock då vi kom till östersund och ja la mig i soffan 2h
Vaknade  23.00 och sa, jag går och borsta tänderna och sen går jag och lägger mig.
(ps) VAKNADE AV ATT MIN SÖTPLUTT HADE SKRIVIT ETT LÅNGT BREV VID MIG PÅ SOFFAN SOM DET STOD MASSA FINT I, JAG BARA ÄLSKAR HONOM.
HAHA..
sömnsömnsömn är skönt.
_____________________________________


Hade iaf jätte kul, fick även umgås bra mycket med mina Kusiner Emma och Therese, hur ofta träffar lixom jag dom? Och Joakim dessutom!
Kändes jätte bra att dom var hemma.

Nu ska jag klura på vad jag ska göra för mat, Puss


Jag älskar min joakim....

() Bil
() Hus
() B
() B
Jag säger som Kronprinsessan, Tack för att ni gett mig min prins.
_____________________

Måndag 5/7

Ny dag/kväll, känns underbart med ny vecka och jobb faktiskt. Helgerna blir lite väl långsam, fast ändå så behöver man dom för att få så mkt tid som möjligt med den man lever ihop med, för ibland kan det bli lite väl lite tid och jag blir grinig. haha.

Sitter hemma, har tvättat två maskiner i eftermiddag/kväll och hängt upp på tvättstället och sen har jag dammtorka lite över allt, gjorde makaronpudding som var klar då Joakim kom hem från jobbet också. Nu tar jag det bara lugnt och väntar på Joakim som är ute i Lugnvik och städar bilen.

_________________________________

Händer annars inte så mkt här, lugna gatan.. 

jag saknar endel stjärnor där hemma! Dom som har gjort mina dagar hemma i åsele bra, dom som fått mig att skratta, dom som alltid sett till mig att jag har det bra då jag är sjuk. Jag har många utav mina stjärnor . och ni vet vilka ni är.  

Sweet photo on Andreas and Aline! 
 
Jag och Fredda lirar monopol med andra vänner....

Jag och Jessica, med Viggen och Markus en helg.

Jag och Markus, sweet halloween!

Jag och Fina Malinken, på en fest utanför lägenheten.

Frugan ocg "Rugan" HAHA! Den bästa

en utav dom bättre kan jag lova...en kompis som han växer inte på träd.

Det här är mina vänner, helt normala.

 jag avslutar med ett rätt roligt men mysigt kort, love you guys . ;)

det är du....

Sitter hemma, har gjort creps och tänker vänta på Joakim som jobbar över as usual.

Ingen kan vara så nöjd som jag, tror jag. Ibland inser jag inte själv att jag fått det såhär fruktansvärt bra, jag njuter av livet varje mintut och sekund och allting bara rullar på som aldrig förr. Klart att man kan ha motgångar och att en del saker kan kännas riktigt tungt ibland, men det gör det ju för alla, rika som fattiga, glada som sura.
Varje dag stiger jag upp med ett leende på läpparna och bara tänker att jag är så glad för det jag har; Min mamma pappa och bror och alla i mina släktingar runt omkring, ni gör mig så lycklig, det finns ju faktiskt dom som har det mycket värre och dåligare ställt och inte alls trivs, men det gör jag.
Har också världens bästa pojkvän som ger mig allt jag behöver, han hjälper och stöttar mig i allt, funderar ibland på varför just jag "vann" honom, han kan kännas för bra ibland och oftast har jag inte den "tron" om mig själv, att jag är bra alltså. Jag bor i östersund med den jag aldrig kommer sluta älska och jag trivs som fisken i vattnet, har hans värdefulla släkt både i borgafjäll och här i östersund som jag ser så hemskt mycket upp till och verkligen älskar att ha runt omkring mig. (ni är guld värd för mig ♥)  

Sen har jag ett jobb här som man inte alls ska "kasta" dynga över. Älskar jobbet inom vården, klart det brister ibland och att man blir less och oarbetsvillig, men det blir vi alla inte bara jag. Jag trivs att vara med äldre människor och njuter av att kunna sitta ner och lyssna på deras historier sen 1900 talet med mera, bla (storsjöodjuret här i östersund), jag är ju den personen, älskar att ta hand om folk och är mer rädd och vaksam över folk i min omgivning än om mig själv. Hur dom mår, om dom vill ha hjälp mm. Jag är för snäll, jag vet och jag kommer slita ut mig på det där sättet skulle jag tro. Har varit många år inom vården nu och jag har känt att det slitit på min kropp, erkänner kanske att jag jobbar oergonomiskt och varit dålig på saker man ska göra "tillsammans" och inte -ensamen- och på det sättet kanske jag fått ont i min höfter, rygg och leder, säger inte att jag är tränad eller så heller för det är jag inte och jag kanske hade behövt lite träning. 
Klart jag har andra planer i mitt liv än att jobba inom vården och har sjukt jobbiga arbetsdagar och pass. Näe ni, ni som känner mig vet nog allra mest vad jag skulle vilja bli, men med hjärtat på rätt plats så känns det inte rätt att söka eller pröva det alls just nu. Har det jag behöver här "hemma" i östersund - Joakim - Hade jag inte haft honom här hade jag inte varit här idag, och hade aldrig någonsin kanske fått uppleva det jag gör, det är 100% kärlek i luften inne i lägenheten och jag skulle aldrig kunna sluta ge honom min kärlek.

Ja som ni ser, skulle kunna skriva en hel del, men jag vill bara få ut att jag är lycklig och att jag trivs med mitt liv.
Joakim gör mig lyckligast i världen & med honom är jag stark, då får det vara va det vill.


___________________________________________

Kram på er alla, hoppas ni har det lika bra som jag har det här..

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0