Nu är det nära!

Snart är det jul, bara några timmar kvar och det kommer inte kännas nå mer speciellt än vad den här dagen har gjort tro jag.
Mamma och Jimmy jobbar imorgon (julafton) och börjar kl 17.oo och det känns inte alls så kul, så det känns som att man ska göra bort allting innan fem så allihopa hinner vara med, och jag och pappa måste skjutsa hem min lille farfar, som inte gillar eller vill köra hem i mörkret, men det gör mig inget alls, tycker om att han firar jul tillsammans med oss så det är värt alla pris.

Idag vaknade jag med storm kl 06.3o det märks att man är hemma, verkligen. Uppe med tuppen, kliver upp och dricker kaffe med pappa, sen kom jag till den punkten att jag skulle betala räkningar, man är ju lixom tvungen till det, hur man än vrider sig och vänder. Sen så städade jag och pappa bort några lådor som jag inte ville behålla. Efter det åkte vi till lövnäs, vilket resulterade till att jag pappa & Bira fick se ko med kalv liggandes alldeles intill vägen, Bira vart helt galen och det är kul att hon reagerar, 34 grader kallt och älgen låg skälvklart och tryckte, frost fulla mulen och det såg super mysigt ut.
När vi kom tillbaka in till samhället så hämtade vi upp mamma som slutade jobba kl 12 och sen åkte vi och handlade, hur mycket som helst och det värsta jag vet är verkligen att storhandla, kan väl inte finnas någon som tycker det är kul?
Efter det så gjorde jag och mamma tacopaj som jag säkert kommer lägga upp framöver på bloggen, jätte god och verkligen en delikatess enligt mig.

Alla vet ju vad jag är för slags tjej, kängor, jaktkläder bössa och en termos med kaffe. Men idag har jag faktiskt lyxa till det och måla mina naglar röda, kände att jag behövde lite färg & värme i de kalla vädret. Känns väldigt ovant att se mig själv med nagellack, framförallt rött, hm? But hey, fun to do something special.

Ikväll blir det att sitta och titta på uppesittarkvällen och spela bingolotto, något som vi gjorde väldigt ofta förr, känns kul att göra det ikväll och jag hoppas verkligen på vinst.

Önskar er alla en riktigt God Jul.(skickar en tanke till underbara människor
Sussi,Annethe,Märta,Marie,Terese, Viggen, Andreas, Fredrik , and so on, you name it.  
____________________________________________________

Tänkte lägga upp lite bilder från dopet, dagen jag blev Gudmor till världens finaste lilla tös!
Joakim drog någon bild på mamma pappa och jimmy

Jag, Julia & Hanna

Bengt(präst), Julia, Jag, Edvin, Hanna, Viktor & Joakim

Vi alla samlade, innan vi ska gå ner och fika!

Jimmy & Joakim började bli trött tro jag! Jimmy fulla munnen med smörgåstårta!

Julia

Kommit hem och varvat ner efter dopet, jag och min älskade jimmy

Dagen efter, det vart tårta kvar, plus att vi firade Joakim som skulle fylla år, 3 dagar efter.

Julia och Mamma

Mitt liv, mitt hopp min k ä r l e k


_________________________________________________________

Hej då! Ses!

Onsdag!

Idag blev det en lång sovmorgon, klev inte upp förän tio tror jag minsann, men det är skönt. Har fyllt diskhon med varmvatten och tänkte rå mig på diskningen, inge roligt med det måste ju göras.

Kom och tänka på hur underbart liv man har det egentligen, jag är 100% nöjd med allting. Världens bästa vänner som finns där för mig, vissa ringer varje dag med andra inte, men ändå vet jag att dom är mina vänner och att om det skulle vara något så skulle jag kunna prata med dom, man behöver inte höras varje dag och det skulle vara alldeles för jobbigt om jag skulle vara ärlig, att höras lite nu och då gör en gladare än att jämt höras och inte ha något att prata om.

Idag tex har jag en vän i Umeå som fyller år, Christoffer, det är många timmar jag umgåts med honom och jag är glad jag har såna som han. Pratar nästan aldrig men då man fyller år och det är något annat, brukar vi ringa och höras hur livet är och gratulera varandra, typ. Ganska lättsamt.
Har massa av dom vännerna i åsele, Jill, Malin, Foppa, Sandra, Andreas Fredrik, Viggen, Lena, Katarina, Jessica and so on. Man hörs sällan men har umgåts mycket men behöver inte höras varje dag för att veta att man är kompisar, det gillar jag.

Familjen, Joakim som är min familj nu. Vi är en liten familj men det är min familj. Och jag skulle aldrig kunna må bättre, att få ha honom och veta att han bara är min och att han älskar mig gör mig så glad, finns inget bättre. Hans familj gör mig glad och lycklig, inget är som dom, hans syskon och svärmor och svärfar, jag skulle aldrig byta ut så underbara människor mot något.

Näe, nu börjar man bli lite klen som sitter och tänker på hur underbara människor man fått i sitt liv, ibland funderar man om man är värd det många gånger, men, jag tycker om alla människor i min närhet som får mig skratta och gör mig glad.

___________________________

Idag tänkte jag slå in jimmys julklapp, går nog ganska snabbt, gruvar mig då vi ska flytta grejorna till bilen och allt, känns ändå som en hel del.
Men jag ser framemot att det är jul och snart nyår, för då ska jag få må bra, ännu mer bra.






Det tar sån tid att lägga ut bilder så det där får räcka! ;P Ha det bra allihopa!

Måndag

Hej allihopa, tänkte skriva några rader innan jag tar mig något litet att äta innan jag åker på jobbet.

I helgen åkte jag(åsele) och Joakim(dorotea) "hemöver" för att fira lucia med kamrater. Jag har inte haft det sådär kul på väldigt väldigt länge, började med Fredags mys hemma hos Terese, såg idol drack lite vin och bara hade det bra, kvällen blev sen och alla la sig inte förän fyra. Terese och Fredrik hade ställt fram en säng till mig inne i gästrummet, hur gulligt som helst för att jag ska slippa gå hem i 27 minus grader typ, jag sov dock nästan inget, rummet var kallt och jag låg med jacka mössa en filt och Fredrik som hade gett mig sitt täcke. Fick iaf sova till kl 05.15 kanske sen låg jag och stirra i taket, vred och vände mig och sen fick jag för mig att jag skulle gå in till vardagstummet och se på tv tills klockan blev lite mer, men tvn funkade inte så jag la mig ner på soffan och imväntade att klockan skulle bli sju, då ringde jag pappa och bad han komma och hämta mig.
Så lördags morgonen spenderade jag med pappa, vi kollade in grävare på internet och fikade, sen åkte vi iväg till stugan och matade fåglarna och kollade hur värmen var i huset. Sen åkte vi vidare till hälla för att hälsa på en kompis till pappa, vi drack kaffe och surre och sen påvägen hem så hälsade vi på Janne och Carina, världens bästa, men det var synd för dom skulle åka till övik och julhandla så det blev inte lång stund där. Sen åkte vi till åsele och pappa visade hans lastbil på garaget med alla lampor som är satt dit och allt.
När vi kom hem var jag alldeles matt och trött och pappa serverade mig med världens godaste omelett, mm pappas omeletter är godast. Sen vilade jag ett tag och åkte sedan iväg till Terese och gjorde mig i ordning. Vi hämtade upp Ida ute i söråsele och sen började kalaset med tacos och massa mys och prat.

Kvällen gick ganska fort, både bra och dåligt. När vi kommit på Folketshus insåg jag att jag aldrig skulle hinna prata och umgås med alla som var där innan klockan blev ett och det stängde, men jag gjorde mitt bästa, verkligen. Nu såhär i efterhand hade man kanske önskat att dom där ölen som man drack där inne kunde man lämna till någon annan istället. Men jag hade en riktigt jävla bra kväll, träffade så mycket kompisar, bekanta som man bara vill prata med,folk som jag saknat att umgås med och hitta på saker med. Träffade Jessica och Terese och det var mitt mål den här helgen, skulle göra mycket för att stanna hemma på söndagen med bara för att umgås och ha såna myskvällar som man bruka, typ köpa torkat renkött och äta godis och se en riktigt bra film och prata om "gårdagen", men så blev det inte, åkte till dorotea på eftermiddagen någon gång och hämtade upp Joakim som jag varit utan hela helgen, jag tror både jag och han har uppskattat den här helgen. 
(måste bara säga; för att ha haft 38-40 graders feber och ont i huvudet och ont i halsen så har den här helgen varit en utav dom bästa på läääääänge, har man bokat, så har man)

Söndag då vaknade jag upp vid halv tio och pappa kom in, jag klev upp packade mina grejor så det var klart, pappa skjutsade mig till Jessica där jag drack kaffe.
Sen gick jag ner till Terese och Fredrik för att äta resterna av tacos och höra hur deras kväll varit, bra tydligen? :) Jag och Terese var på uppdrag resten utav dagen och spejjade, och idag fick jag veta att det löst sig, jag visste det.
Sen åkte jag hem, umgicks med mamma ett tag, och sen var det dags för mig att åka vidare. Resan till östersund var ett helvete, varför är den vägen så jäkla dryg alltså?

Nu längtar jag och ser framemot Jul med familj, på juldagen kommer Joakim till åsele med oss. Sen blir det fjället på nyår och det kan inte bli bättre saknar borga och längtar tills det nya året. Kan inte förstå att jag och Joakim varit tillsammans sen -09 och nu är det snart 11. Jag är lycklig och blir bara mer och emr kär för varje dag som går, det gilla vi.

______________________________

Nej nu är det dags för mig att stänga datorn och göra nått vettigt här hemma, har sängkläder jag skulle ha kastat in, ser om jag orkar eller om jag bara ska ladda batterierna för att åka på jobbet.


Ha det så bra allihopa.

och ni där hemma, jag saknar er alla redan! ! ! ! !





Onsdag 8/12

Vilket innebär att Joakim fyller 21 år idag, gratulerar på födelsedagen älsklingen min!
Ska snart åka iväg för att fixa lite present papper och fixa saker för fikat senare idag då vi får besök av:
Jessica Sven Alvin Signe och Vilmer, och Therese.

Kan inte fatta att jag och Joakim varit tilsammans sen 2009 och om några dagar är det 2011, shit asso, tiden går snabbt.

Nej måste fortsätta där jag slutade! ;/


 

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0