Måndag!

Hej allihopa, jag är ingen lyxbloggare som jämt bloggar, men jag har inte tid och ingen lust riktigt.

Nu är iaf en ny vecka framme, veckan är planerad med bara jobb och vila, det enda som går att få in.

Men i bakhuvudet vankas det jul snart, och då måste man få upp gardinerna och allt fint innan första advent. Jag jobbar hela helgen (1:a Advent) men som tur så är jag ledig nu på Torsdag och då tänkte jag göra advents fint och få upp mina gardiner och massa annat.

Känns bra faktiskt, fast Jag och Joakim inte kommer vara i östersund över jul så vill man ändå ha lite julmys, det behövs i alla hus.

Har bara hunnit handla Joakims födelesedags present (8 dec) och Julias julklapp, inget speciellt men ändå någon grej. Jag gillar att köpa saker till folk. Nu har jag bara ;
Mamma
Pappa
Farfar
Jimmy
Edvin
Viktor
Nora
Joakim
kvar på min lista, resten av julklapparna vi ska köpa är på Joakims lista vilket är en par stycken med.

Men som vanligt blir det väl en sista minuten springande på stan, då det är som värst med folk och allt.

___________________

Nästa helg 4 dec ska vi äntligenligen hem till Åsele, känns som det var en evighet sen jag var hemma där, det blir ju bara dock två dagar, men jag är säker på att dom där två dagarna kommer räcka, iaf fram tills jul.
Det är nämligen dop för Viktoria Julia Enerstedt, och jag så lycklig som jag är ska får bli gudmor till henne. Kommer bli en mysig helg tror jag, måste hinna  stan också innan dess och hitta något jag kan ha på dopet. Känns som att man inte har en klädesplagg i garderoben som skulle passa för dop.

___________________

I övrigt så väntar jag tills jag ska åka till Doktorn, har lite saker att uträtta och sen efter det så blir det jobb.
16-22 och jag har absolut inte en aning vilka jag jobbar med ikväll, kan blir precis hur som helst.
Det är ganska mycket nya vikarier som börjat och dom har ingen deligering, och får ingen heller förns om 1 månad vilket jag tycker är bra, speciellt om man aldrigt jobbat inom vården eller sysslat med sånt förut!!!

Nej nu ta sig en macka och sen invänta..

__________________


Som vanligt måste jag få säga några ord hur lyckligt lottad jag är som har Joakim i mitt liv.
Jag blir bara lyckligare för månaderna som går och han gör mig så glad.
Kunde inte fått det bättre, aldrig.
jagkommeraldrigslutaälskadendärmänniskan.
Jag älskar dig Joppe.

på mig så låter det som att jag jämt ät lycklig och att jag aldrig har mottgångar.
Men huvva, det finns miljoner av sånna mottgångar i mitt liv och första gången i mitt
liv så klarar jag av dom riktigt bra. Jag tänker inte sitta och skriva om vad jag stör mig på
hos folk och vad som får mig på dåligt humör, det är inte riktigt jag, jag har Joakim
och det gör mig bara glad även om jag har en skit dag.


Ha en bra dag allihopa och hoppas ni får en bra jul om jag inte hinner skriva nå mera här!

Onsdag kväll/natt

Fan vad jobbigt att skriva blogg på telen Idag; Joakim Stan Dessi Julklappar Pizza Elgiganten Onoff Skjutsa hem Dessi Skjutsa hundar till Jessica & Sven Köpte ps3 Instalera Sova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag

#Idag har jag jobbat mellan 7-12, kort dag, men yes det är skönt om man jobbat hela veckan som var och nu i helgen + hela veckan efteråt. Tror jag behöver det. Imorgon dock så jobbar jag 7-12/16-21, ganska så spy less sånna pass, men det är bara att gilla läget och längta efter lönen..

#Idag så har jag och hjärtat varit och handlat gardiner till vardagsrummet, inget speceillt men jul iaf, känns härligt med lite nytt och framför allt julsaker. Skulle kunna gå i vecker och bara handla allt fint som finns, men man behöver ju rejält med pengar också för att få allt man vill ha. Jul är nog en av dom mysigaste, finaste & underbaraste högtiderna som finns, älskar bara färgen röd och det blir sån mysig stämmning. Så ikväll har jag strykit mina gardiner och lagt dom åt sidan tills dom kommer upp, frågade även Joakim om vi kunde ta upp jul-lådorna, men jag gick visst över gränsen, det är lite tidigt det tycker jag med, men roligt att ta fram och kolla vart man vill ha alla saker. Vi får helt enkelt vänta tills tiden är inne. ;)

#I eftermiddag var vi även på Kalas hemma hos Vilmer som fyller hela 7år, han fick en kickbike med skidor, han hade visst önskat sig en sån, vem kunde missa höra dom önskedrömmarna hemma i Borgafjäll, då han bara skrev ut typ 4 önskelistor,och inte prata om något annat. haha.

# Nej nu har jag lovat min sjukling att jag ska göra önskade nudlar åt honom, för min del blir det klimpsoppa som jag tillagade åt honom igår..




loveyousomuch

Hej

Onsdag idag, känns som att den här veckan kan gå snabbt, jobbar mån-sön så jag har det jag gör, känns både bra och dåligt att jobba så mycket utan ledighet. Det är ingen som säger att jag får ledigt nån dag nästa vecka som kommer heller. Har sovit så sjukt dåligt inatt, vaknar och vänder och vrider på mig, kryper in till Joakim och bara myser ner mig för att jag tror det ska bli bättre. Har haft så fruktansvärt ont i halsen så det finns ingen som kan tro det egentligen, men ska försöka bita ihop och inte sitta hemma och tycka synd om mig, så jag kämpar tills jag verkligen blir liggandes. Har varit i bra fart nu på morgonen, har bakat en kaka & diskat ochäven gjort chili con carne som finns klart, och lite jag kan ta med mig på jobbet. Är lite jobbigt när jag har en karl som är allergisk mot den goda rätten chili con carne, så han tänkte göra fisk idag som inte jag "tål". __________________________________________ Jahapp, kan det bara inte flyga in massa miljoner på ens konto så man kan känna att man har råd med alla 30 julklappar, typ. Är så mycket annat jag har i mina tankar. Vill använda mina pengar och det till framtidens projekt. ;/ men men.. bara inse fakta. Kämpa på och jobba, sluta klaga!

jaja, jag veet.

Alltid då jag skriver något här på bloggen så handlar det om hur mycket jag älskar Joakim, kan bli lite tjatigt jag vet, men det går inte att komma ifrån. Jag tror jag är världens lyckligaste tjej som får vara så glad och full av kärlek dygnet runt, är så glad att han finns för mig varje dag och minut, han läser mig som en öppen bok och mår jag inge bra läser han av det direkt, till och med över en telefon. Han är alltid så rädd om mig, och orolig över att något ska hända mig, han vill alltid att jag ska ha det bästa och håller jämnt om mig och berättar hur mycket jag betyder för honom. Det är ganska skönt att man ha en sån person runt omkring sig. Eftersom jag är riktigt leds på mitt jobb nu, skulle gå genom eld och vatten för att hitta ett nytt. Då är det skönt att hänga läpp på/med Joakim. Han var till och med så söt och omtänksam så han sa att vi/jag kan ta ledigt en dag och bara söka jobb och åka runt överallt. nej nu är det kanske färdig pratat om kärlek. blir bara nojjig. Har ont i bröstet, har aldrig upplevt något liknande tidigare, aldrig. vafan är inte jag en jävligt snäll människa, har aldrig egentligen sårat någon, skulle aldrig göra det och minst med vilja och samvete. Jag har alltid varit den som folk pratat hyffsat gott om, iaf inom det området jag pratar om nu, det är bedrövligt och jag inser att jag är alldeles för svag för att höra sånt här, så ibland undrar jag om detta är det rätta? näe, fy också. åhh. åh, fan så deppad jag är. Men jag lever med det, och vet ju vad som var & mer än det går ju inte. Är en ärlig och försynt person. _______________________________________________ åh nu saknar jag joppe ännu mer... ;/ & mamma pappa jimmy fru

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0