Onsdag

Fiint väder, fick lite sovmorgon i morse, Joakim pussade mig hejdå och åkte på jobbet.  Sen steg jag upp och gjorde mig i ordning för att åka iväg till Lit för att provrida prinsen Hero som är så underbart vacker, busig och ivrig, men jag hoppas jag kan få bukt på det och att han blir lite oftare riden nu när jag ska vara där.
 Energin finns det gott om, speciellt när jag hunnit flyga av idag, det är inte en liten häst, så jag flög rätt långt, känner nu i efterhand att jag är lite öm i axeln, men som jag sa till pappa; vart har jag inte ont?
Känns bra att få sitta på en hästrygg igen, tillbaka på ruta ett känns det som.
Efter jag ridit klart gick jag och Anna in och fika, Anna hade bakat skonsbröd, jätte gott. Sen tog vi fyrhjulingen och åkte runt på massa väger i skogen där jag kunde rida, ser verkligen framemot det här nu och att jag slipper flyga utav igen, skulle inte vara så kul mitt ute i skogen.

Har tagit lite kort på honom som jag tänkte lägga upp, han är nådigt fin och har lyxiga strumpor på alla benen.

Ska man jämföra med min tidigare skrutt så finns det lite mer krut i Hero, fast Doncolione hade fart och sprätt i sig också, men känns på höjden. Men som jag sa till Anna; Mer rädd för små än för stora hästar.

___________________________

Ikväll hade jag tänkt åka och träna Core med Ylva as always. Men nu verkar hon inte ha någon bil, så jag vet inte om jag ska hämta henne eller hur vi ska göra, blir rätt mycket körning då.
Imorgon jobbar jag kväll så det går inte att träna då.

Eftersom jag har nya saker att utöföra nu så måste jag få in Hero på mitt schema också.. letsdoit.





Älskar utmaningar, dax för nya äventyr för Evelina. Bort med Varmblod och Gamla travare.
Saknar dóck min älskade lilla ögonsten Donne, fanns ingen bättre än honom, och jag tänker varje dag på att jag svek honom, men finns inget att göra åt det nu. Livet går vidare.







min egen prins, föralltid!

Glad!

Fick ett fint rörande sms i morse av min vän från mitt gamla jobb att dom fått en pojke kl 6.14 imorse, jag blev så glad. 2 timmar gammal var han då jag fick veta det, känns helt sjukt. Grattis!
Jag älskar mina vänner !

och jag saknar mina goa i åsele, jämt jämt jämt. Tänker på er.
_____________________

Ikväll blir det tacos, men först beger jag mig på lite äventyr som jag hoppas gör succé. lovelife.

Lördag kväll...

... och ett himla liv.
15 timmars passet är avklarat snart, och jag känner mig rätt stolt & mätt.
Imorgon väntar en nya och intressant dag, jag ser himla mycket framemot den.
Jobbar 7-16 och sen beger jag mig en bit bort för att göra något som jag längtat efter så mycket, och blir nya prövningar. Är så glad att jag tar för mig saker som jag nästan aldrig gjort förr.
Framför allt träningen jag börjat med och det som komma skall i morgon.

Jag hoppas verkligen turen ligger på min sida i morgon och att jag gillar det.
Ni som vet kan ju vara tyst om det..
______________________________

Vill bara hem, känns verkligen som att mitt hem är nu i östersund, hade aldrig känt samma känsla om jag inte haft Joakim vid min sida.

cya.

The best!

Jag älskar mitt liv, jag älskar att jag har joakim i det.
Utan honom skulle allt varit så tråkigt.
Är så glad att jag träffade någon som verkligen bryr sig.
Jag är super nöjd och har aldrig känt mig gladare.

Jag älskar dig Joakim!

__________________



Söndag efter Helgen.

Nu är den heliga helgen över. Har fått vara hemma i åsele med min absolut bästa familj. Älskar er så mycket mamma och pappa. ♥
Jag och Joakim åkte i Fredags för att tillbringa lite tid tillsammans med min mamma och pappa. Sist Joakim träffade dom var på marknaden så det kändes som att det behövdes. På fredag hade pappa lagat mat åt oss när vi kom fram, kött och potatisgratäng. Brorsan var också där och åt, och han tyckte vi hade kört långsamt så han hade börja käka han. Sen blev det en öl och väntade in mamma som slutade klockan tiio på kvällen, sen vart vi trötta och gick och la oss, vilket resulterade till en tröööööött morgon, Joakim är inte direkt morgonpigg, och inte jag heller egentligen, men vi tog oss upp, gjorde kaffe och matsäck och åkte för att jaga, sammanfattning lördag: INGEN ÄLG!Sen åkte vi vidare till Farafar för att han skulle få träffa Joakim lite. Efter en älgjaktsdag så åkte vi hem och duschade allihopa, åt mat, och min goa mamma fixade tårta och fika för mina efterlängtande gäster. KusinJocke, Hanna, Edvin,Viktor,JULIA moster och Hans älskar er allihopa mest av allt, är så glad att jag har världens bästa släkt verkligen, dom är så snälla och mysiga. ♥ så det blev rätt sent innan dom åkte klockan var närmare tio på kvällen och vi alla blev trötta och gick senare och la oss, morgon efter var lika jobbig som lördagmorgon, vi var trötta, men vi klev upp gjorde fika och drack kaffe. sammanfattning av söndagens älgjakt : INGEN ÄLG! Men vi vi såg en ko och kalv på morgonen men vi är ju så sparsamma på vårt lag så dom fick vara..
Åkte hem och somna ett tag på soffan, mamma som lånade våran bil kom hem från jobbet kl:12 och då halv vaknade jag till och klädde mig och åkte till min Terese, Joakim sov som en stock och ville inte hänga med, så jag åkte och drack kaffe, och fick även min present av henne.. absoluuuut användbart ;)

Jag åkte hem Joakim var vaken, pappa kom hem från att ha kört lastbil till vilhelmina för att lasta till morgondagen, vi käkade lite tillsammans allihopa innan jag och hjärtat åkte vidare.

Känns både bra och dåligt och lämna mitt åsele, men jag är samtidigt så glad att jag tagit mig där ifrån. Det enda som kan vara jobbigt varje gång man är hemma är att man ska säga hejdå och kramas med alla, lite hjärtekrossande för min del, jag som är så känslig.
Men jag vet att mina kära finns där, och egentligen är det inte alls långt, men man kan inte ge sig att åka hem varje helg. NEJ nu får vi allt vänta ett tag tills nästa hembesök. Blir nog i oktober någon gång då det blir lite spårsnö förhoppningsvis, och kanske lite älg. I hope.

älskar min mamma och pappa, blir lite arg på mig själv när jag är tvär och benn mot dom. Det är ju inte jag. Sen får jag dåligt samvete sen, och blir nästan gråtfärdig, dom gör allt för mig, och även jimmy. Snälla och omtänksamma, vill vårt bästa och allt. Och sen är man en sur och tvär männniska då och då, fy för mig!! >Men jag ska bättre mig. Dom är inte värd det, dom försöker verkligen. Puss på er.
älskar mina kusinbarn, speciellt det nya tillskottet, Julia. Kunde inte släppa henne igår, blev än en gång vätskefylld i ögonen när dom sa hejdå och tog med sig lilla skatten. Men även grabbarna som har växt en heldel, oj så tiden går fort.
älskar min moster Monica och Hans, som aldrig glömmer mig, pratar så mycket som det bara går med dom och dom hör av sig till mig. En person jag har haft kär sen barnsben är henne.
älskar min farfar som är 86 år, nästan hel döv men ändå är världens bästa och mysigaste. Kör bil och bor helt själv ute i en by. gillar.
älskar mina vänner, (ni vet vilka ni är) som finns där för mig, dom som gråter och skrattar tillsammans med mig. Ni betyder mycket för mig.

Oj, jag kom i en sån här svacka nu där jag bara vill skriva av mig. ;P

Men nu ska jag sluta skriva..

Fick jätte fina presenter av allihopa, tack så hemskt mycket, kändes som att jag fyllde år i helgen, men så var det ju inte! ;P
two days left. 21-21 ;P

_______________________________________

 ä l s k a r min j o a k i m

Mmm



min lycka.min kärlek. inte så bra bild kanske.  Berith hade den på sin kamera sen Bröllopet, var tvungen att ta kort med mobilen på den!

Måndag

Måste få säga att jag haft det undebart, dom här 9 dagarna jag varit hemma i åsele. Hunnit göra saker som jag älskar, saker som jag saknar.

Det blev fest förra Fredagen 3/9 då vi festade till det med mitt helt sjuka underbara hemtjänst gäng. Tänk att jag jämt har så roligt med dom där stållarna, spelade brännboll och gick tips rundan, festade senare hemma hos Klasse, och självklart så blev det pizzan. Saknar Marie, Sussi Märta Annethe och Rosemarie, mina polare som gör mig glad, skulle gärna haft dom här i östersund med mig.

Resten av helgen spenderade jag med Terese och min Familj. Tills Älgjakts veckan(måndagen) slog in och alla stod med hoppet för att få skjuta. Men dock dåligt med älg, inget alls faktiskt, så det blev inte något under hela veckan, men jag är sjukt glad ändå för jag har fått vara ute i skogen, träffat mina djur och fått ätit god mat hela tiden.
Vildsvin, Ärtsoppa, Klimpsoppa, kött kött kött hemma hos mamma och pappa. Det blev jobbigt nog tidiga morgonar och sena kvällar, men det är värt.
Längtar redan tillbaka och vill verkligen hem nästa helg för lite mer jakt och hoppas på att vi får skjuta något åt min älskade Bira, som bara är 15 månader. Dåligt med älg, men mycket bra med björn. Båda våra hundar har skällt björn i veckan, så det kan ju absolut inte bli sämre?

Veckan var guld värt för mig, men det var mycket saknad i den också. Saknade min Joakim som var 15 mil ifrån mig i 9 dagar, kändes jobbigt. Pirrade i min mage när jag skulle hämta upp honom i Dorotea igår, men gick snabbt över då jag fick hålla om honom, och se honom.
Har så svårt att förstå att jag är så gaaalet käär, kan inte förstå att det är 1år snart för oss, helt sjukt, kan aldrig bli bättre, än det är nu.

_________________________

Sen så har jag dom bästa vännerna någonsin. du/ni vet verkligen vilka ni är.

Sitter hemma i ÖStersund nu, är ledig idag, så jag håller på tvätta kläder, ganska skönt att våran tvättmaskin är så tyst, har damsugat, dammtorkat, skurat golvet, och skulle väl kanske tagit på mig lite vettigare kläder för att köra och handla lite mat..
Tänkte göra korvstrognof ikväll, och lägga lite kött i marinad och göra kött i morgon, eller jag och jag. Jaokim får göra köttet. ;p han kan han.
__________________________

Eminem & Rihannas "nya" låt är skön, plågan som var hemma hos Terese i helgen. ;>


Kom och tänka på att Simon fyller 21 år idag också. 8 dagar kvar tills jag får bli ett år äldre. hm. bra eller dåligt. Med tanke på det avtalet jag har med joakim så är det bara toppen.

Ejå.


tiden går.

Klockan är halv ett ungefär och jag har i stort sätt packat, eller lagt fram allt jag ska ha med mig, men inser att jag kanske måste ha min Thailandsväska istället för min/ "karls" bag. Brukar bara ta bagen när vi åker över helgen, och då har man inte mycket stuf med sig.
Nu där emot behöver man lite med sig och då kanske min stora resväska passar perfekt.?

Hinner grubbla imorgon, ledig dag och tänker göra mig ordning direkt på morgonen så att det bara är för mig att åka på Fredag då Joakim kommit hem.

Pratade nyss med pappsen, och han hörde att jag blivit förkyld, känns jävligt när han säger; Då kanske du inte kan vara med på jakten lilla gumman... ÖHM jo, jag ska ligga på dödsbädden för att inte vara med på Jakten,(det ska alltså mycket till för att inte vata med) det är det här "vi" jägare ser framemot, första veckan och den kommande september månaden, och oktober.
______________________________________

Nej nu ska jag vila lite till och ladda mina batterier för kvällens arbetspass ute på frösön.

cya!

tänk att.....

...Det är så mycket man inte förstår här i livet.
Att alltid gå och vara försiktig, nervös och orolig på hur saker ibland ska sluta.
Att man nästan tillslut ger upp, för att man inte känner sig tillräckligt bra eller stark.
Det går absolut inte att beskriva en känsla man inte kan bli av med,
något som ingen annan skulle förstå, varför det skulle vara så svårt.
Den känslan bara sitter där, klamrar sig fast, för att man är den personen som jämt bryr sig om alla, 
vill göra det bästa för andra men absolut inte för sig själv, men man vill.  

Det är jobbigt, att man är så klen, att man inte har mer styrka i sig. 
Blir arg på mig själv. Vad hindrar mig?
Ibland önskar man att det inte var som det är,  så man slapp göra dom man älskar runt i kring sig ledsen, då hade dom inte haft det såhär nu.

______________

Ibland kan jag känna mig ganska bortskämd, för jag har det jag vill ha, och det jag alltid önskat mig.
Familj, Vänner Kärlek.
Men ändå finns det något som saknas, mitt självförtroende och massa mer.

______________


Förlåt om jag trasslar till det älskling.


______________

Sista dagen idag på jobbet, börjar kl: 16 och slutar 22. Känns bra, jobbar med bra folk ikväll och ser framemot det.
Tänkte damsuga och fixa undan lite kläder jag ska ha med mig hem, dom 9 dagar jag ska vara hemma i Åsele.
Känns skönt med Älgjakt, kommer bli en hel vecka och lite till att rensa allt.

Längtar verkligen hem nu, speciellt när det är den speciella, September månaden.

Ha det bra allihopa! ♥


Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0