Bebis

Ja, som ni vet och fått höra så väntar jag min första bebis tillsammans med Joakim! Det känns sjukt overkligt och jag kan inte förstå det. Men jag är otroligt lycklig som får uppleva det med den jag älskar.

Dom första 5 månaderna har gått så himla snabbt och jag har aldrig behöva mått dåligt eller känna av något. Ultraljudet var MAGISKT och jag längtar och hoppas man kommer göra om det igen. Vilka känslor som slet upp en totalt, overkligt.

Dom säger:
Jag har passerat 173 av 280 dagar
Jag är i vecka: 24+5 (alltså halva tiden)
Kalendermånad: 6 (av 9)
Jag är i trimester: 2 av 3
Och jag har 107 dagar kvar till BF

Det har gått fort, väldigt fort och samtidigt som jag känner lite rädsla i kroppen för att hinna med allt så känner jag lycka och lugn. Jag längtar så mycket efter den lilla i min mage som jag för tillfället gissar är en liten pojke.

Jag har mycket framför mig och jag håller just nu på att grubbla mig fram till en fin och bekväm vagn. Klart jag ska ha en ny vagn, och det tar tid att hitta den rätta. Eftersom leveransen brukar ta sin lilla tid så känns det som att jag vill beställa så fort som möjligt.

________________________________

Det tog tid innan det kom ut, och jag berättade för mina närmsta först och främst.

Frugan/Terese skickade mig ett MMS om att hon handlat massa bebis kläder till mig, och det var såååå typsikt henne om ni frågar mig.
- Randiga bodys och sockar, för att jag älskar randigt & hon med
- Huvtröja i strl 62, lite stort än men kommer verkligen att bli använd.
- "hipp hopp" byxor i jenasblå färg med mörkblå mudd längst upp.
- mm
man kan ju inte annat än att längta.


_____________________________

Jag kommer inte fortsätta skriva här på bloggen, för att jag är leds och är inte intresserad. Så det blir nog mitt sista inlägg på ett tag, ser väl om jag återkommer då bebis är här.


long time

Glömmer bort att jag har bloggen och jag har inget speciellt att säga heller för den delen, inget vettigt eller roligt iaf.

Ska iaf säga att min skoltid är nu snart slut och det ska bli så otroligt skönt att avsluta allting. Att släppa skolan och alla uppgifter som ska in hela tiden.
Igår blev det plugg i 7h, somnade vid 02.00 tiden, det kändes att man gjort nytta. Nu hoppas jag att lärarna fort kan gå in och läsa och betygsätta mig så fort som möjligt.

Det är bara 3 veckor kvar av skolan nu så tiden rinner bara iväg och man vill gärna bli klar med skolan fort så man kan slappna av sista veckan och avnjuta examen med klasskamraterna.

______________________________________

Sjuk inne på att skaffa mig en till hund, jag är helt helt inne på det. Det jag första jag tänk mig är en till Finskspets, men att ha en 16 månaders trotsig liten hund som verkligen ska vara ivägen jämt har jag bestämt mig för en Tollare.
( jag har som fått smaken för röda hundar)
Men jag är kräsen också, hunden ska gärna få ha vita tecken framme på bringan och vita tassar, ögonen MÅSTE vara mörka och nosen ska också vara svart.

Självklart blir det här längre fram i tiden, då jag har fått jagat in Nikita i höst! Jag hoppas det blir ett bra fågel år trots att man sett mycket rovdjur både flygandes och på marken, hoppas dom låtit bli äggen bara. 

__________________________________________

Annars mår jag bra, jobbar och sliter som aldrig förr, okey, idag är jag ledig och i morgon med. Men sen i helgen jobbar jag på som vanligt. 

Jag har ökat så fruktansvärt i vikt, det har gått riktigt fort, och min vilja att röra på mig fungerar inte riktigt på mig alla gånger.  Tänkte dock undvika socker och sötsaker, det är det viktigaste, fast det godaste. Att öka 2-3 kilo på någon vecka känns inte riktigt okey, och ändå har jag inte ätit konstigare är jag gjort förr.  

Har fått behov av vatten och lime, som är super gott och släcker törsten totalt, det trodde jag inte men så är det.

_________________________________________

Lycklig som aldrig förr, glad att jag har världen bästa kille i mitt liv, som gör mig så otroligt nöjd med livet. Att jag fick det så bra kunde jag aldrig tro. 
Skulle inte vilja leva en dag utan honom. 

Du är mitt allt Joakim!  

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0