Midsommar!

Sitter i Lövnäs med Mamma Pappa och Joakim och rackarns så kär jag är i Joakim, det bästa jag har någonsin.
Igår var även  Jimmy här och hälsade på, vi hade trevligt och åt jätte god middag, var ute och fiskade och la ut mjärdan, och hade oss.
Idag har jag och Joakim fiskat igen, tre gäddor & fem abborrar.

Nu ska vi ska snart äta mat. Kött, Kantarellsås, bakpotatis och sallad. ;)

Vi kom hit ti Torsdags och i morgon pker vi hem till östersund och då vämtas det jobb, sigrid mitt enda hopp på jobbet har semester i 5 veckor och det är för henne jag ska jobba! ;D

Ska fortsätta se smalleville som går på tv nu, eftersom vädret inte ger möjlighet till att vara ute, men efter matenn blir det kanske moster och sen en båttur med älsklingen och fiska!


JAG BARA ÄLSKAR MIN JOAKIM!
Det bästa som hänt mig någonsin.
Vad skulle jag göra utan honom, skulle dö.
Jag älskar dig mest av allt.

so sick....

...Onsdag idag och jag har inte kryat på mig nå mycket sen igår. Är fortfarande snuvig och har ont i halsen, huvudet känns som det ska spängas, inte så lägligt att åka till jobbet tycker jag. Idag ska jag ladda som fan så att jag är frisk i morgon och att jag kan jobba, jag börjar bli less på att vara hemma och vänta in Joakim som hela veckan jobbar över till typ 18.00.

Fick lite ompyssling igår iaf. Igår låg jag absolut hela dagen i sängen, förutom då det var smalleville kl 10.oo och kl 14.00. När Joakim kom hem la han sig med mig och höll om mig, och sen åkte han iväg  och handla och jag började steka köttfärs och hänga tvätten, sen kom han tillbaka med saftsoppa som typ är min enda "kur" då jag är sjuk, så idag ska jag hälla i mig det. Han fick lite kritik igår när han bara hade stuckit på jobbet utan att säga hejdå, vaknade igår morse av att han inte var i sängen. Så i morse missade han inte det, och höll om mig hela natten och så sa; han vet inte om det var i sömn eller vad det var men han sa  ; Jag ska gifta mig med dig, absolut ingen tvekan Evelina. Haha.. då vet jag det!

;)

Nej nu ska jag göra mig risgrynsgröt och mysa och bara njuta av livet mitt (förutom att jag är sick), älskar annars allt.
Saknar mina vänner bara och ni vet vilka ni är. puss!



miss my girl...sassa, du är saknad.

Måndag!

Jag måste vara världens snurrigaste!
Imorse var jag vaken då Joakim åkte, låg och drog mig och bara mådde bra, allting var "precis" som vanligt, tyckte ju jag då!!!
Klev upp drog i mig två mackor och började klä mig för att åka på jobbet. I samma veva som jag skulle gå genom dörren så kom jag på att jag inte hade någon bil, för passaten hade jag ju lämnat ute i Lugnvik då jag åkte till Borga med jessica på Fredag förmiddag. Jag och Joakim åkte ju hem med Therese och då körde vi direkt hem till lägenheten.
Så imorse innan jag började ringde jag till Joakim och fråga om han kunde slita sig från jobbet och skjutsa mig, och eftersom jag har världens hjälpsammaste pojke i mitt liv som alltid ställer upp och gör det mesta för mig så hämtade ju han mig, han hämtade till och med passaten ute i lugnvik före han hämta mig så jag fick släppa av honom på jobbet och sen fick jag köra själv till Frösön, blev bara 5 minuter sen, men ändå. Hatar att bli sen, hatar att inte hålla tider & vet ni vad? Det gör jag jämt, håller alltid mina tider och brukar oftast vara tidigare än sagt!

Men men, nu är dagen över och Joakim ringde precis och berättade att han ska jobba över ikväll, vilket gör mig lite mer deppad men sånt är livet, blir inget speceillt till middag ikväll heller, har ingen ork och ingen lust!
Får bli typ tjockpannkaka i morgon blir kanske min prins lycklig! ;D

___________________________________

Bröllopet kortfattat!
Fredag Morgon, åkte iväg till Lugnvik för att åka därifrån med Jessica
Framme kl13.50 kanske, drack lite vatten och bytte om innan vigseln kl 15.00
Efter det två timmar "fritid" åkte hem tog någon öl och inväntade middagen kl 18.00
Åt god 3 rättermiddag, sen blev det lite tal och prat och sen massa musik och "ett band" som sjöng.
Joakim blev lite dålig och gick hem med Berith, jag stannade kvar ett tag till.
När jag kom hem fick jag dela plats med torbjörn som låg i soffan, det var trevligt, Somna som en stock och vaknade av att Torbjörn prata om snappsen som bruden och brudgummen skulle komma på på morgonen, vilket dom gjorde efter ett litet tag, 09.00-09.30. Alla fick oss en snapps och lite kaffe till frukosten med ägg och fil och massa mys.
Sen blev det lunch kl 12.00 på ski, och efter det så vart det lekar. Sen fick man göra vad man ville för på kvällen blev det middag igen och sen present öppning och massa musik igen.
Jag och Joakim tog tjuren i hornen och gick hem tidigt, kl 12 kanske. Medans resten av familjen var hemma 03.30 - 04.30
Söndagen var väl som alla andra söndagar då man lyckats vara ute i två dagar, ps: det var länge sen jag var ute två dagars. Eller hemtjänst festen, men före det  vet jag inte :S ?

Bruden och Brudgummen var aif jätte fina.
_____________________________________________


väntar påjoakim nu,och medans ska jag tina bacon och mysa ner mig och kanska packa upp min väska som jag inte orkade ta i tu med igår.. 
 
Älskar dig Joppe !


Hej

Det är alldelese för lång historia att berätta om bröllopet som var i helgen här och nu kl 07.56, så jag tänkte bara skriva att :

jag älskar joakim, han är det bästa som hänt mig och jag är såå glad, såå glad!
Han kan sitta någon meter i från mig och jag tycker att det är jobbigt, att inte få ta i honom, och hålla om honom.
Gånger han åker ifrån mig som tex nu då han åkte till borga i torsdags,hade han lämnat en lapp inne på köket till mig. sweet..

han är min kärlek ! ♥

Hejsan

Idag är det en ledig dag för mig, både bra och dåligt. Vaknade då Joakim for men låg och drog mig ända till smallville började. Ska få undan massa i lägenheten och diska det som ligger i diskhon, sen drar jag en sväng med dammsugaren hade jag tänkt.

Insåg att det är på tiden att leta "klänning" eller något liknande på bröllopet vi ska på om 3 helger, men så svårt över internet tycker jag, vill gärna prova jag, och dessutom ha med mig Joakim.
Det är mkt som händer nu framöver känns det som, helgen som kommer så ska jag och Joakim till Åsele och vara med Terese och Fredrik, ta några öl och prata kanske Robin och  Malin är med? Sen på Lördag så är jag bjuden till mitt favorit ställe till mina favorit arbetskollegor på fest, självklart, jag kommer väl alltid vara bjuden dit, fast jag inte jobbar kvar. Vi ska åka ut ett gäng från jobbet till Yxsjö och bo där en natt i klas-åkes stuga, dricka lite alkohol och grilla, kanske basta med, bokade nämligen en plats i sussis husvagn där Åsa Annethe och Sussi redan bokat, tror det kommer bli riktigt nice, saknar dom riktigt mkt alla på jobbet och ska bli härligt att ses.

Vet ni; fast jag har nytt jobb inom vården & hemtjänst så finns fortfarande jobbet i åsele i mina tankar, jag går och oroa mig över hur det ska gå i sommar när det är så nya vikarier och allt, och om mina vårdtagare i åsele mår bra och allt det där. Ganska sjukt går och längtar efter att man ska få jobba någon dag framöver där, komma in och jobba och bara KÄNNA SIG HEMMA och verkligen KUNNA OCH VETA Allt!

Över till "mitt" , Imorgom jobbar jag från09.30 - till22.oo Känns rätt drygt, men det kommer nog gå bra, sen jobbar jag Onsdag och Torsdag med.
Det enda som egentligen kan kännas jobbigt, är att jag tycker att jag och Joakim inte får tillräckligt mkt tid med varandra, fast vi säker har massa tid med varandra men tiden går så snabbt så usch man hinner inte riktigt med.
Det gör ont och är jobbigt att behöva vara ifrån någon man älskar, även när man jobbar och inte riktigt har tid att tänka på "oss" hela tiden, så finns det fortfarande där. 

____________________________________________

Har iaf sökt jobb, och ska bli spännande att höra hur det blir och vad som händer. Har aldrig varit inte på platsbanken så mkt som jag varit det senaste 2 veckorna. 
;> 
____________________________________________

Canada då Joakim fyller 30år, låter super nice.
Innan det kanske det har hunnit bli en eller två Thailandsresor, men lets keep it a secret. 

åh jag har drömmar, så många drömmar med min Joakim! 


Nej nu ska jag göra bort lite här hemma i hemmet. Syns i åsele till Helgen gott folk!
 

Tisdag

Har varit dålig på skriva nu, men tänkte berätta lite om vad som hände i helgen.
Jag skyndade mig hem när jag slutat kl 16.oo och duschade och sen packade jag bilen med alla grejor och åkte till Åsele.
Kom fram till åsele vid 19.oo-19.3o då åkte jag och mamma till Joakim (min kusin) som fyllde 38 år, fikade åt tårta. Sen så skjutsade mamma mig till Sofie där Terese Fredrik Jessica Johanna och Nadja var, då drack vi lite vin för att senare dra iväg på pizzan där det var rätt mkt folk faktiskt, för att vara i åsele alltså, det var trubbadur så det var riktigt bra, sen blev det efterfest med dom vanliga, nordin mm.
Jag var väl hemma kl o3.oo och var helt död.
Lördag då vaknade jag kl o8.oo klev upp och åt lite sen åkte vid 09.oo till mitt älskade och efterlängtade jobb (hemtjänsten), åkte ner på blåmesen och drack lite saft och prata med dom, sen efter jag suttit där över 1timme, så åkte jag hem och mamma och jag åkte på salig röra och lämnade massa saker där, efter det åkte vi direkt till lövnäs och hjälpte pappa med att klyva ved och bara mös på med mina hundar som jag saknat så när jag bor här.
Sen när jag och mamma kom hem till åsele igen duschade jag och sen åkte jag vidare till Markus Johan och Jessica som jag skulle grilla kött med, och sen skulle jag köra dom till Fredrika som kanske var själva döden för mig, blev rikitgt less och fattar inte varför man betalar in sig på rockabilly för 150 spänn, finns som inget att se där inne, mer att se ute på parkeringen, men jag fick komma in gratis så det var shysst!
Dom var duktig mina vänner och stod utanför bilen och väntade vid kvar över 1, så då fick jag köra hem dom, kändes riktigt bra att inte behöva stanna så länge..

Söndag blev chill, det var morsdag vi åt god mat & sen så körde jag lastbil, lastning i vilhelmina. Var dessutom tvungen att filma.
Sen körde jag till avaträsk där jag skulle möta min saknade pojkvän jag inte sett sedan fredagen så det var ungefär det bästa på hela helgen, att få träffa honom igen..

Min helg har varit bra !

_________________________________________________

Jag kan inte ha det bättre, jag har Joakim och nå mer vill jag inte ha och kan inte begära.
Har aldrig känt mig så lycklig och så full av kärlek som då jag är med han..
En dag på jobbet tar död på mig, för att man inte får vara med han, jag vet att det åter sjukt, men det är fan så.
Lever livet och skulle inte byta ut det på något sätt.

♥ Ingrid, Eveina Hellström Älskar Per, Oscar, Joakim Isaksson ♥
2009-11-27 / 2010-04-21

Evelina Hellström

Det bästa som hände mig i livet var när min son föddes den 17 oktober 2012.

RSS 2.0